in

Τα άγρια εγκλήματα που συγκλόνισαν την Καλλιθέα!

Η Καλλιθέα αδιαμφισβήτητα είναι μια πόλη που απασχολεί συνεχώς τα μέσα ενημέρωσης και δυστυχώς όχι μόνο για τα θετικά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην πόλη αλλά και για τα άγρια εγκλήματά που έχουν διαπραχθεί σε αυτή. Ορισμένες εξ αυτών υποθέσεις δεν έχουν εξιχνιαστεί ακόμη ενώ άλλες έχουν μπει στο αρχείο, όλες απασχόλησαν για τον δικό τους αιματηρό – μοναδικό λόγο.

Πυροβολισμοί, μαχαιριές, τεμαχισμοί, ξύλο μέχρι θανάτου… ανεξιχνίαστες υποθέσεις και εγκλήματα που σόκαραν τους Καλλιθεάτες.

Ιανουάριος 2016 | Πτώμα ναυτικού βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη στο διαμέρισμα του στην Καλλιθέα – Βασική κατηγορούμενη για την αποτρόπαια δολοφονία ήταν η 50χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγος του

Η δίκη για τη συγκλονιστική υπόθεση τη δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού από την Καλλιθέα ξεκίνησε στις 12.10.2017 ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Πρόκειται για μία υπόθεση που είχε σοκάρει το πανελλήνιο καθώς το πτώμα του άντρα βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη στο διαμέρισμα του τον Ιανουάριο του 2016.

Μάιος 2010 | Τεμαχισμένο πτώμα άντρα βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στην Καλλιθέα

Εντοπισμός τεμαχισμένου πτώματος μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Καλλιθέα. Το πτώμα εντόπισε αρχικά μία ομάδα παιδιών που έντρομα ειδοποίησαν έναν περαστικό.

Εκείνος με τη σειρά του, όταν διαπίστωσε ότι τα παιδιά έλεγαν αλήθεια για το μακάβριο εύρημά τους, τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε το θύμα είναι άνδρας που ανήκει στη μαύρη φυλή, ηλικίας περίπου τριάντα ετών. Από την αυτοψία του ιατροδικαστή προέκυψε ότι τα ανθρώπινα μέλη βρίσκονταν σε 3 σακ βουαγιάζ, τυλιγμένα σε νάιλον σακούλες.

Μάιος 2018 | 56χρονη σκότωσε στο ξύλο τον 88χρονο πατέρα της… τον χτύπησε μέχρι θανάτου με ένα μπαστούνι

Ένας άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης και ο θάνατος του επήλθε από αιμορραγία εξαιτίας πολλαπλών χτυπημάτων, Υπεύθυνη για τον θάνατο του ηλικιωμένου η 56χρονη κόρη του, που μετά την πράξη της σκέπασε το άψυχο σώμα του με μια κουβέρτα ισχυριζόμενη ότι τον βρήκε νεκρό.

Το απόγευμα της εκείνης της ημέρας δεν ήταν η μοναδική φορά που από το διαμέρισμα του 88χρονου Σ.Λ. στον 1ο όροφο επί της οδού Λυκούργου στην Καλλιθέα, γείτονες και περίοικοι άκουγαν φωνές. Άκουγαν συχνά την κόρη του τις τελευταίες ημέρες να του φωνάζει, να τον βρίζει και να τον χτυπά, παραδεχόμενοι σήμερα ότι οι ήχοι από τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατοί που διαπερνούσαν ακόμη και τους τοίχους των διαμερισμάτων τους. O ηλικιωμένος άνδρας μόλις προ ημερών είχε επιστρέψει στο σπίτι του ύστερα από νοσηλεία του στο ΚΑΤ, και σύμφωνα με περίοικους, ήταν ευδιάθετος παρά τα έντονα κινητικά προβλήματα λόγω της προχωρημένης ηλικίας του που τον κρατούσαν σχεδόν κατάκοιτο… δείτε τη συνέχεια.

Φεβρουάριος 2014 | Τεμαχισμένο πτώμα βρέθηκε στον Ασπρόπυργο… τα πόδια του όμως σε κάδο απορριμάτων στην Καλλιθέα

Άλλη μια υπόθεση τεμαχισμένου πτώματος που βρέθηκε σε κάδο στην Καλλιθέα κλήθηκε να αντιμετωπίσει η αστυνομία τον Φεβρουάριο του ’14. Τεμαχισμένο πτώμα του άτυχου άνδρα της φωτογραφίας, σε ταξιδιωτικό σάκο στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο.

Οι αρχές, διαπίστωσαν ότι ο δράστης του εγκλήματος είχε κόψει τα πόδια του νεαρού, τα οποία βρέθηκαν σε κάδο απορριμάτων στην Καλλιθέα. Το φρικτό έγκλημα δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα και η αστυνομία αναζητά στοιχεία μέσω της γνωστοποίησης των στοιχείων της ταυτότητας του θύματος… δείτε τη συνέχεια.

Σεπτέμβριος 2018 | Νεκρός με 10 μαχαιριές εντοπίστηκε ένας άστεγος άνδρας στον ηλεκτρικό σταθμό της Καλλιθέας

Τον Σεπτέμβριο του ’18 στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα εντοπίζεται νεκρός ένας άνδρας και ενώ όλοι αρχικά πίστευαν ότι τα αίτια θανάτου είναι παθολογικά, η ιατροδικαστική εξέταση διαπίστωσε ότι το πτώμα έφερε 10 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του από τα αποτυπώματα και κάνοντας τεστ DNA, καθώς δεν είχε πάνω του κάποιο στοιχείο που να μπορούσε να βοηθήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του.

Όπως προέκυψε πρόκειται για άστεγο, που έμενε στην περιοχή τα τελευταία πέντε χρόνια και μάλλον ο θάνατός του οφείλεται σε διαμάχη μεταξύ αστέγων.

Ιούνιος 2017 | Ληστές στην Καλλιθέα ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ηλικιωμένο άνδρα για… 200 ευρώ

Τραγική κατάληξη είχε η ληστεία σε βάρος ενός υπερήλικα στην Καλλιθέα, τον οποίο οι αδίστακτοι ληστές ξυλοκόπησαν, προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα. Όπως είχε προκύψει από τις πληροφορίες το θύμα ήταν ένας 99χρονος άνδρας ο οποίος από τα χτυπήματα που του κατάφεραν οι δράστες τραυματίστηκε τόσο σοβαρά, ώστε χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Τζάννειο Νοσοκομείο… δείτε τη συνέχεια.

Δεκέμβριος 2010 | Εν ψυχρώ δολοφονία 33χρονης στην Καλλιθέα μπροστά στα μάτια τετράχρονης κόρη της (vid)

Το μυστήριο της στυγερής δολοφονίας της 33χρονης, που έπεσε νεκρή από τα πυρά αγνώστου, στο σπίτι της στην Καλλιθέα, είχε κληθεί να διαλευκάνει η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε χτύπησε το κουδούνι κι όταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα την πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Την ώρα της δολοφονίας, μέσα στο διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Αιγέως 63, βρισκόταν η τετράχρονη κόρη του ζευγαριού, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Η μαρτυρία του κοριτσιού, που είδε τη μητέρα του να «σβήνει», αναμένεται να ρίξει φως στο έγκλημα… δείτε τη συνέχεια.

Σεπτέμβριος 2016 | Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε 33χρονο στην Καλλιθέα

Νεκρός έπεσε από τους πυροβολισμούς ενός αστυνομικού που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, ένας 33χρονος στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ του 30χρονου ειδικού φρουρού και το 33χρονου θύματος προκλήθηκε διαπληκτισμός, επί της οδού Ιφιγενείας 23, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να τον πυροβολήσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα. Το περιστατικό συνέβη στην πολυκατοικία, που διέμεναν δράστης και θύμα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο αστυνομικός ενοχλήθηκε από την δυνατή μουσική, που ακουγόταν από το διαμέρισμα του ομογενή, λόγο για τον οποίο και κάλεσε την Αστυνομία για να του γίνουν συστάσεις, όπως και έγινε… Πλήρωμα περιπολικού έκανε συστάσεις στον ομογενή, όμως μετά από λίγο συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση και ο αστυνομικός του έκανε εκ νέου παρατήρηση… δείτε τη συνέχεια.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μουντιάλ 2018: Τα λεφτά που πήραν οι Ελληνικές ομάδες για τους παίκτες τους

Τελετή Λήξης στην Καλλιθέα του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου