in

Απίστευτες καταγγελίες για εκβιασμούς υποψηφίων: «Αν δε με ψηφίσεις, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά»

[dropcap]A[/dropcap]πίστετες καταγγελίες πολιτών δημοσιεύει το Kallitheaonline.gr όπως αναφέρει το εν λόγω άρθρο, επικεφαλής και στενός του συνεργάτης τραμπούκισαν πολίτες… περιστατικά που δεν τιμούν κανέναν και πόσο μάλλον την πόλη στην οποία πολιτεύονται.

Αναλυτικά το άρθρο του Kallitheaonline.gr:

«Από τη μια ζητά “πολιτικό πολιτισμό” και ήρεμο προεκλογικό κλίμα, από την άλλη όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τραμπουκίζει τους πολίτες οι οποίοι του γυρίζουν την πλάτη. Σήμερα φέρνουμε στο φως δύο περιστατικά, το ένα με πρωταγωνιστή τον ίδιο, το άλλο με πρωταγωνιστή στενό του συνεργάτη. Και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα τους είναι γυναίκες.

Στην Καλλιθέα του 2019 ορισμένοι δείχνουν να μην έχουν ξεπεράσει τα σύνδρομα του παλαιοκομματισμού και μπροστά στον πανικό της ήττας προβαίνουν σε ακρότητες.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

Αργά εχθές το απόγευμα της Παρασκευής στο περιθώριο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ των παιδικών σταθμών του δήμου Καλλιθέας μέσα σε εκατοντάδες γονείς και παιδιά, σύμφωνα με διασταυρωμένες μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο υποψήφιος απομόνωσε εργαζόμενη των παιδικών σταθμών και μέσω απειλών επιχείρησε να την μεταπείσει να τον ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019.

Μερικά μέτρα πιο πίσω παρακολουθούσαν την σκηνή χωρίς να επιχειρήσουν να τον εμποδίσουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του.

Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του υποψηφίου και της γυναίκας η οποία μεταξύ άλλων τον αποκάλεσε “τραμπούκο”. Όταν της επέτρεψε να φύγει από το σημείο, η γυναίκα ήταν εμφανώς ταραγμένη κι έτρεμε ολόκληρη.

Λίγο έλειψε το απίστευτο αυτό περιστατικό να μετατραπεί σε επεισόδιο, όταν ομάδα δημοτικών συμβούλων της διοίκησης του δήμου πλησίασε την ομάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων οι οποίοι παρακολουθούσαν ατάραχοι τον επικεφαλής τους να τραμπουκίζει την εργαζόμενη, ζητώντας τους σε έντονο ύφος να απομακρυνθούν από το σημείο. Επικράτησε η αυτοσυγκράτηση και το περιστατικό δεν εξελίχθηκε σε κλωτσοπατινάδα.

«Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά»

Προ ημερών, ο ίδιος άνθρωπος τηλεφώνησε σε πρόσωπο της οικογενείας της δασκάλας και σε έντονο ύφος απαίτησε η ίδια και η οικογένεια της να προβούν σε δήλωση στήριξης του συνδυασμού του, απειλώντας την ότι δεν ακολουθήσει τις υποδείξεις του «θα το πληρώσει πολύ ακριβά».

Όπως της είπε, η οικογένεια του χρωστάει να τον ψηφίσει καθώς ο ίδιος είχε μεσολαβήσει για τον διορισμό της δασκάλας στους παιδικούς σταθμούς πριν από αρκετά χρόνια. Εξαιτίας του επεισοδίου, σύμφωνα με μαρτυρία συγγενούς στο kallitheaonline.gr, λίγο αργότερα η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλή πίεση, εξέλιξη η οποία προκάλεσε αναστάτωση σε όλη την οικογένεια.

Σε άλλο κρούσμα πάλι σε βάρος της ίδιας οικογένειας, άλλο πρόσωπο του συνδυασμού τηλεφώνησε εκ νέου στην οικογένεια απαιτώντας στήριξη. Στον χώρο βρισκόταν ο σύζυγος συγγενικού προσώπου της οικογένειας ο οποίος πήρε το τηλέφωνο οργισμένος ζητώντας από το στέλεχος του συνδυασμού να μην ξανανενοχλήσει την οικογένεια του».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

«Ποιος γ@μ@ει τις ευρωεκλογές»: Το αισθησιακό σποτ του Κομμουνιστικού Κόμματος (vid)

2 χρυσά και 3 ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι πιτσιρίκες τις Καλλιθέας!