in

Οι 7+2+1 υποψήφιοι δήμαρχοι Καλλιθέας

[dropcap]E[/dropcap]πτά ανακοινωμένες υποψηφιότητες υπάρχουν μέχρι στιγμής για το αξίωμα του δημάρχου Καλλιθέας αλλά και δύο ακόμα που δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα ονόματα συνεργατών.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καλλιθέας είναι οι εξής:

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

– Ο σημερινός δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος με τον συνδυασμό «Η Καλλιθέα Αλλάζει», που πέρα από τους δημοτικούς συμβούλους που έχει στην τρέχουσα δημοτική περίοδο, θα έχει μαζί του ως υποψήφιους τους Παναγιώτη Κοττέα και Βάνα Δαβάκη, οι οποίοι είχαν εκλεγεί με την παράταξη του Τάκη Σκανδαλάκη.

– Η Βάσω Μαργαρίτη με τον συνδυασμό «Όλα για την Καλλιθέα μας», η οποία είδε να την εγκαταλείπουν οι 2 (Κώστας Πολυχρονίδης και Ανέστης Φωτόπουλος) από τους 3 άλλους συμβούλους που είχε εκλέξει το 2014 για να προσχωρήσουν στο ψηφοδέλτιο του τέως δημάρχου Κώστα Ασκούνη.

– Ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος με τον συνδυασμό «Προοδευτική Ένωση Καλλιθέας», αυτή τη φορά. Συνεργάζεται με τη «Δημοτική Κίνηση Πολιτών», αλλά στο ψηφοδέλτιό του δεν θα είναι κανένας από τους δημοτικούς συμβούλους που είχαν εκλεγεί από τις δύο παρατάξεις. Οι δύο που είχαν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιό του το 2014 (Παναγιώτης Γαλανόπουλος και Γιάννης Εμιρζάς) θα πολιτευτούν με τον κ. Ασκούνη ενώ ο Γιώργος Δεδούσης θα είναι υποψήφιος με τον Λάζαρο Λασκαρίδη.

– Ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος την έχει ενισχύσει με την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του  Γιώργου Δεδούση, ο οποίος διαφώνησε με τη συνεργασία της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών» με τον κ. Ψαλιδόπουλο και παρέδωσε την έδρα του. Από την πλευρά του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» έχει ανακοινωθεί πληθώρα νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

– Ο τέως δήμαρχος Κώστας Ασκούνης με την «Προοπτική Ζωής», στην οποία έχουν προσχωρήσει όχι μόνο οι προαναφερθέντες δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι περισσότεροι από εκείνους που είχαν στελεχώσει, το 2014, τα ψηφοδέλτια των κ.κ. Μαργαρίτη και Ψαλιδόπουλου. Όμως, χθες, αποχώρησε από το δικό του η κ. Αλίκη Καψιώτη-Λέλου. Το ΚΙΝΑΛ στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Ασκούνη.

– Ο Γιάννης Βακαλόπουλος, ο οποίος θα ηγηθεί της «Λαϊκής Συσπείρωσης», διαδεχόμενος τον Βασίλη Δημόπουλο, ο οποίος ήταν υποψήφιος δήμαρχος του σχήματος στις τέσσερις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

– Ο Τρύφων Μπουγάς με την «Ελληνική Αυγή», η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Καλλιθέα.

Υποψήφιος δήμαρχος χωρίς, όμως, να ανακοινώσει ονόματα συνεργατών έχει πει ότι θα είναι και ο Νίκος Γιοβανίδης («Καλλιθέα ΝΑΙ») ο οποίος ήταν πρώην συνεργάτης του τέως δήμαρχου Κώστα Ασκούνη. Σε αντίστοιχη φάση βρίσκεται και ο υποψήφιος του 2014 με το «Παρόν και μέλλον της Καλλιθέας» Κώστας Γρίβας.

Τέλος, γίνονται διεργασίες για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου, υποστηριζόμενου από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Αποχώρηση βόμβα από παράταξη Ασκούνη - Καψιώτη-Λέλλου: «δεν ανέχεται άλλες απόψεις και είναι αρνητικός στο διάλογο»

Αποχώρηση με καταγγελίες από τον συνδυασμό Ασκούνη – Λέλλου: «…δεν ανέχεται άλλες απόψεις και είναι αρνητικός στο διάλογο»

Παρουσίαση ψηφοδελτίου Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας

Παρουσίαση ψηφοδελτίου Λαϊκής Συσπείρωση Καλλιθέας