στοίχημα δημοτικές εκλογές Καλλιθέα
in

“Στανταράκι” δίνουν τον Κάρναβο στο στοίχημα – Δείτε τις αποδόσεις

[tooltip target=”” title=”το άλογο που θεωρείται φαβορί για μια κούρσα”]Γκανιάν[/tooltip]στην κούρσα για την επανεκλογή του πάει ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος τουλάχιστον αυτό δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

Ο Δημήτρης Κάρναβος δίνεται σαν φαβορί από την εταιρία στοιχημάτων «Stoiximan» με δεύτερο και με μεγάλη διαφορά τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, φυσικά οι αποδόσεις δεν προσφέρουν ποτέ σιγουριά προς τους παίχτες του στοιχήματος πόσο μάλλον όταν μιλάμε για εκλογές και όχι για έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Να αναφέρουμε πως οι διακυμάνσεις στις αποδόσεις οφείλονται σε πάρα πολλούς παράγοντες με έναν από τους σημαντικότερους να είναι οι τζίροι και συγκεκριμένα τα πονταρίσματα που γίνονται από τους παίχτες υπέρ κάποιου σημείου, έτσι η απόδοση για νικητή τον Κάρναβο προφέρει αυτή την στιγμή απόδοση 1,50 από 1,65 που έδινε πριν μερικές ημέρες κάτι που σημαίνει πως πιθανόν οι παίχτες -και εν δυνάμει ψηφοφόροι- να πόνταραν τα χρήματα τους υπέρ του δημάρχου Καλλιθέας.

Μένει να δούμε εάν το φαβορί θα πάει ταμείο τους παίχτες ή το αουτσάιντερ θα στείλει στον “κουβά” όσους επέλεξαν την “ασφαλή” λύση αλλά αυτά αφορούν τους λίγους… όλους όμως τους δημότες Καλλιθέας ενδιαφέρει εάν το σημείο “θα πληρώσει” τους Καλλιθεάτες για την επόμενη τετραετία.

Όλα θα φανούν στο χειροκρότημα…

Ο Δημήτρης Κάρναβος δίνεται σαν φαβορί από την εταιρία στοιχημάτων «Stoiximan» με δεύτερο και με μεγάλη διαφορά τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη,

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Music Escapades: Prins Obi & The Dream Warriors

Music Escapades: Prins Obi & The Dream Warriors στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δημοτική αστυνομία Καλλιθέας

Όλα όσα δεν γνώριζες για την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Καλλιθέας