in

Απάντηση Σαμίου μετά το “κράξιμο” Καλλιθεάτων – «Μίλησε και η Πασιονάρια της Ελλάδος»

Προ ημερών είχαμε αναδημοσιεύσει ποστ της γνωστής τραγουδίστριας Άντζυ Σαμίου από το προσωπικό της προφίλ στο facebook στο οποίο έβρισκες μόνο αναρτήσεις με ξεκάθαρη στήριξη της τραγουδίστριας προς τον ΣΥΡΙΖΑ και αναρτήσεις κατά της ΝΔ.

Ανάμεσα τους και μια ανάρτηση που έστελνε ένα μήνυμα προς του Καλλιθεάτες με το οποίο τους προέτρεπε να ψηφίσουμε Ρένα Δούρου αν θέλουμε να συνεχιστούν τα έργα της παραλιακής αλλιώς «ο Πατούλης θα τα κάνει σαν τα μούτρα του».


Μετά τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η συγκεκριμένη ανάρτηση, που ομολογουμένως τα περισσότερα από αυτά άκομψα και υβριστικά, η τραγουδίστρια θέλησε να “κατευνάσει” το πλήθος με μια νέα ανάρτηση στην οποία δηλώνει πως θέλει το καλό της Καλλιθέας.

Η νέα ανάρτηση της κ.Σαμίου:

«Φίλοι Καλλιθεάτες, επειδή μεγάλωσα στην Καλλιθέα και αγαπώ την Καλλιθέα θα ήθελα και θέλω το καλύτερο για αυτήν! Θέλω την αναβάθμιση της περιοχής και την ανάπλαση στην παραλία! Θέλω ο εκάστοτε δήμαρχος της να έχει τα κονδύλια που χρειάζεται για να κάνει τις γειτονιές της να μοσχοβολούν όπως παλιά, το εμπορικό της κέντρο να ζωντανέψει πάλι, να επιστρέψει η ασφάλεια στους δρόμους και τις πλατείες, να υπάρχουν αρκετοί σύγχρονοι παιδικοί σταθμοί και παιδικές χαρές για τα παιδιά και τα εγγόνια μας»!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας

Δήλωση Ψαλιδόπουλου για την επανεκλογή Κάρναβου

Δήλωση Ασκούνη για την επανεκλογή Κάρναβου