in

Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε 33χρονο στην Καλλιθέα

[dropcap]N[/dropcap]εκρός έπεσε από τους πυροβολισμούς ενός αστυνομικού που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, ένας 33χρονος ομογενής στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ του 30χρονου ειδικού φρουρού και το 33χρονου θύματος προκλήθηκε διαπληκτισμός, επί της οδού Ιφιγενείας 23, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να τον πυροβολήσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα. Το περιστατικό συνέβη στην πολυκατοικία, που διέμεναν δράστης και θύμα.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο αστυνομικός ενοχλήθηκε από την δυνατή μουσική, που ακουγόταν από το διαμέρισμα του 33χρονου, λόγο για τον οποίο και κάλεσε την Αστυνομία για να του γίνουν συστάσεις, όπως και έγινε… Πλήρωμα περιπολικού έκανε συστάσεις στον ομογενή, όμως μετά από λίγο συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση και ο αστυνομικός του έκανε εκ νέου παρατήρηση.

Ο ομογενής, που ήταν τελικά σεσημασμένος και γνωστός στην αστυνομία για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών, ζήτησε τον λόγο από τον ειδικό φρουρό που του έστειλε την Αστυνομία και σύντομα η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο 33χρονος Γιάννης που σκότωσε ο αστυνομικός στην Καλλιθέα (vid)

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο αστυνομικός -στους συναδέλφους του που μετά την αιματηρή εξέλιξη του τσακωμού έφτασαν στο σημείο- ο πυροβολισμός ήταν αποτέλεσμα εκπυρσοκρότησης κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους πάλης, όταν όπως ο ίδιος είπε, το θύμα προσπάθησε να του πάρει το υπηρεσιακό του όπλο από το τσαντάκι το οποίο ήταν κρεμασμένο στην μέση του. Το θύμα πυροβολήθηκε στην πλάγια κοιλιακή χώρα και λίγο μετά κατέληξε στο σημείο, ενώ ο αστυνομικός που ήταν και αυτός τραυματισμένος από τα γρονθοκοπήματα του ομογενούς, μεταφέρθηκε στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 410, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Την έρευνα για το περιστατικό έχουν αναλάβει άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που βρίσκονται στο σημείο και παίρνουν καταθέσεις, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά στους αστυνομικούς πάντως το γεγονός, ότι ο ειδικός φρουρός ενεπλάκη στον τσακωμό αυτό, φέροντας μαζί του τον προσωπικό του οπλισμό…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Απίστευτος ο Ανδρέας Λέοντας στιν τελικό με το «Λιώμα σε γκρεμό» του Παντελίδη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις του «Love Your Local Market» στην Καλλιθέα