in

Δολοφόνησαν τον Καλλιθεάτη σύντροφο της Αγάπης του «Next top model» όταν πήγε να την προστατεύσει (vid)

[dropcap]M[/dropcap]ία τραγική ιστορία έχει ζήσει η Αγάπη από το «Next top model». 

To 2014 ο σύντροφός της κάτοικος Καλλιθέας και πολύ αγαπητός στην περιοχή, το “χρυσό παιδί” όπως τον θυμούνται μέχρι και σήμερα οι φίλοι του, δολοφονείται από τον πρώην σύντροφο της αδελφής της στα 27 του χρόνια.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Η αδελφή του μοντέλου είχε αποκτήσει παιδί με έναν άντρα που τη χτυπούσε και της φερόταν άσχημα κι αποφάσισε να τον χωρίσει. Ο άντρας έπαιρνε τηλέφωνα κι απειλούσε την αδελφή του μοντέλου αλλά και την ίδια την Αγάπη.

Ο 27χρονος Στάθης πήγε να τον συναντήσει για να του πει να σταματήσει να τις ενοχλεί κι εκείνος τον μαχαίρωσε θανάσιμα. Η μητέρα του άτυχου νεαρού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» ενώ σήμερα ήταν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ο κατηγορούμενος ήλπιζε να «πέσει» η ποινή του από τα ισόβια που είχε δικαστεί.

Η Αγάπη με τον σύντροφό της είχαν νοικιάσει και σπίτι εκείνη την εποχή στην περιοχή της Καλλιθέας, ο περίγυρος τους έκανε λόγο για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και ταιριαστό!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Γέννησε ενώ είναι σε κώμα εδώ και 14 χρόνια – Ξεκίνησε έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση (vid)

Αυξήσεις στα διόδια από την Τετάρτη – Δείτε τις νέες τιμές