in

Για το χρυσό η Καλλιθεάτισσα Εμμανουέλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου

[dropcap]T[/dropcap]ο κορυφαίο εγχώριο γεγονός, το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου, θα γίνει 10-11 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη τη χώρα. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει και τα αγωνίσματα του επτάθλου και πεντάθλου όπου αγωνίζεται και η Καλλιθεάτισσα Εμμανουέλα Ιωακειμίδου.

Η φετινή χειμερινή προετοιμασία βρίσκεται στο τέλος της με ένα πέρασμα απ’ τον κλειστό στίβο. Ήδη έχουν γίνει κάποιες ημερίδες στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά και στο Σ.Ε.Φ., όπου θα λάβει μέρος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η αθλήτρια μας, Ιωακειμίδου Εμμανουέλα, αγωνίζεται την Κυριακή στις 11/02 στο Σ.Ε.Φ. στο πένταθλο γυναικών και μίλησε αποκλειστικά στο Kallitheacity.gr.

«Στόχος μου είναι η κατάρριψη του ατομικού μου ρεκόρ και μια θέση στο βάθρο. Γενικά βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, με ένα μικρό τραυματισμό που επιμένει να με ταλαιπωρεί, αλλά δε με σταματάει τίποτα. Με την προπονήτριά μου, Δέσποινα Πάκου, είμαστε αισιόδοξες για ένα καλό αποτέλεσμα. Η προπόνηση έχει βγει σωστά, η διάθεση υπάρχει και η ενέργεια μου λόγω της πολύτιμης συνεργασίας μας με την Pizza Bite βρίσκεται στα ύψη.

Το Πανελλήνιο κλειστού ήταν πάντα ένας ευχάριστος αγώνας για μένα, ωστόσο ο πραγματικός στόχος είναι στο έπταθλο του ανοιχτού.

Νιώθω πολύ τυχερή που ανήκω και εκπροσωπώ το σύλλογο Α.Ο. Μυκόνου, οι άνθρωποι του οποίου πραγματικά κάνουν υπέρβαση για την αθλητική μας πορεία.

Επίσης ευχαριστώ για τη συνολική καθημερινή στήριξη την Pizza Bite. Είναι πάντα δίπλα μου στην προσπάθειά μου αυτή. Πραγματικά είναι πολύ σημαντική η διατροφή στον πρωταθλητισμό, ίσως το ίδιο σημαντική με την προπόνηση και την ψυχολογία μας».

Στις τρεις ημερίδες που έλαβε μέρος δείχνει να είναι σε καλή και σταθερή κατάσταση, αναμένοντας απ’ τη σταθερότητα να έχουμε ρεκόρ!

Το πρόγραμμα του κλειστού την Κυριακή για το πένταθλο:

– 11:35 60μ εμπόδια
– 12:00 Άλμα εις ύψος
– 13:15 Σφαιροβολία
– 14:30 Άλμα εις μήκος
– 17:45 800μ

Αναμένεται το τελευταίο αγώνισμα να έχει τηλεοπτική κάλυψη, αφού συνήθως τα απογευματινά αγωνίσματα καλύπτονται απο την ΕΡΤ.

Καλή επιτυχία στο χρυσό μας κορίτσι!!!

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόγραμμα για την φροντίδα των αστέγων Καλλιθεατών συνολικού ύψους 3,9 εκ. ευρώ

Τα 30 πράγματα που σε κάνουν γνήσιο Καλλιθεάτη