in ,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιον υποψήφιο αρχηγό υποστηρίζουν οι ΠΑΣΟΚοι και οι “κεντρογενείς” της Καλλιθέας

Μετρούν κουκιά οι Καλλιθεάτες που παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ, εν όψει της κρίσιμης εκλογής που στις 5 Νοεμβρίου (α’ γύρος) και στις 12 του ιδίου μηνός (β’) θ’ αναδείξει τον νέο επικεφαλής της νέας ενιαίας παράταξης του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «KallitheaCity», μέχρι τώρα, την υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά υποστηρίζουν ο τέως δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, μάλλον η επικεφαλής της παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας» Βάσω Μαργαρίτη και σταθερά: Ο δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Φωτόπουλος, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ειρήνη Μουστάκη, ο άλλοτε δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γεωργούσης, ο πρώην διοικητής της Τροχαίας Καλλιθέας Γιώργος Φωτεινόπουλος και ο Λευτέρης Κούμας, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής (όπως και ο κ. Φωτεινόπουλος) της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη έχουν ταχτεί ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Εμιρζάς, η τέως δημοτική σύμβουλος Ελένη Κοντιζά, η πρώην γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Σοφία Τσιριγώτη ο Παναγιώτης Λούσκος, πρώην μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και όπως φαίνεται ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Νίκος Χατζίνης επίσης.

Εξάλλου, την υποψηφιότητα του Γιάννη Ραγκούση υποστηρίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Η Καλλιθέα μπροστά» Θοδωρής Ψαλλιδόπουλος ενώ στο στενό επιτελείο του πρώην υπουργού βρίσκεται η Αμαλία Καλούση, διευθύντρια του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του Δήμου Καλλιθέας.

Τέλος, υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Θεοδωράκη έχει ταχθεί ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Πολυχρονίδης.

Παρόλη την διασπορά δυνάμεων σε διάφορες υποψηφιότητες το κλίμα μεταξύ των τοπικών παραγόντων είναι καλό.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Έντονες φήμες μετά την εμφάνιση Παυλίδη στο “Ελ Πάσο”

Σουβλατζίδικο στην Νέα Μάκρη αποδεικνύει πως ακόμη υπάρχει ανθρωπιά