in

θερμή η προσέλευση των δημοτών, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα αλλάζει»

Για άλλη μια χρονιά υπήρξε μεγάλη και θερμή η προσέλευση των δημοτών, στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα αλλάζει Δημήτρης Κάρναβος». Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης στις 11:00 το πρωί. Οι Καλλιθεάτες κατέκλυσαν από νωρίς την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, το φουαγιέ και τον εξωτερικό χώρο του θεάτρου!

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τους πολίτες της Καλλιθέας για την συνεχή στήριξή τους. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση μας και είστε σήμερα μαζί μας, και φέτος έχουμε μια εντυπωσιακή προσέλευση και φέτος είμαστε πάρα πολλοί! Και φέτος αποδεικνύουμε ότι είμαστε μια δυναμική, ενεργή, πλειοψηφική παράταξη στα δημοτικά μας πράγματα και η δικιά σας συνεχής παρουσία και συμμετοχή είναι η μεγάλη στήριξη στη προσπάθεια που κάνουμε. Αν κάποιοι αναρωτιόνται πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας που έχει η παράταξη μας, τι είναι αυτό που μας κάνει και κερδίζουμε συνέχεια τις εκλογές: Εσείς είσαστε η απάντηση, γιατί ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μια παράταξη των δημοτών της Καλλιθέας!»

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Καλλιθέας κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό για τον χρόνο που πέρασε αλλά και μια σύντομη αναφορά στην χρονιά που ξεκίνησε, κατέληξε: «Φίλες και φίλοι, πέρσι στην ίδια εκδήλωση, είχα αναφέρει ότι η Καλλιθέα μπαίνει σε νέα εποχή. Φέτος μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαστε στην νέα εποχή. Η Καλλιθέα αναδεικνύετε σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά και πολιτιστικά κέντρα της Αττικής. Η Καλλιθέα αποκτά ξανά σχέση με την παραλία της, μέσα από το έργο της ανάπλασης που ολοκληρώνεται. Εχουμε φέρει τον Δήμο μας στην καλύτερη οικονομική κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια. Ένα πολύ μεγάλο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα είναι σε εκτέλεση και πολλά έργα υποδομής που τα ζήταγε επί δεκαετίες η πόλη, έχουν παραδοθεί ή ολοκληρώνονται φέτος. Στις εκλογές του Μαΐου ο λαός της Καλλιθέας αφ’ ενός μας επιβράβευσε  για την μέχρι τώρα πολιτική μας και αφ’ ετέρου μας έδωσε μια ισχυρή εντολή: Να συνεχίσουμε το έργο μας, το ίδιο δυναμικά, με την ίδια αποφασιστικότητα, με το ίδιο όραμα. Και εμείς αυτό σας υποσχόμαστε σήμερα! Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο δυναμικά! Με την ίδια αποφασιστικότητα! Με το ίδιο όραμα! Και σας θέλουμε  όλους! Στο μέλλον  Μαζί!» .

Από τον χαιρετισμό του Δημάρχου είχε προηγηθεί η  έναρξη της εκδήλωσης με όμορφες μελωδίες και τραγούδι  από τον Γιάννη Βαζούρα τον οποίο συνόδευσαν οι μουσικοί Παντελής Σκαμνέλος και Κώστας Παπαϊωάννου.

Στην συνέχεια ακολούθησε το παραδοσιακό κόψιμο της Βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο τ. Υφυπουργός Τάκης Σκανδαλάκης, η κα Δήμητρα Νάνου Αντιπεριφερειάρχης νοτίου τομέα Αττικής, η κα Μαίρη Βιδάλη Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Πολιτισμού, η κα Τζίνα Αδαμοπούλου Περιφερειακή Σύμβουλος, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας» κα Βάσω Μαργαρίτη , ενώ τον κ. Λάζαρο Λασκαρίδη επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τώρα Καλλιθέα εκπροσώπησε η κ. Βούλα Κοσμίδου. Ακόμη στην εκδήλωση παρευρέθη και έκανε σύντομο χαιρετισμό, ο τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας και εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ Τάσσος Γαϊτάνης.

Επίσης συμμετείχαν και μας τίμησαν οι Πρόεδροι συλλόγων και φορέων κκ. Κωνσταντίνος Λαγγίδης από την ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΝΤΟΥ «ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ»,  Βασιλική Μιτσιώνη από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ», Γεώργιος Καρβούνης από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Εμμανουήλ  Καμαριανάκης από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Εμμανουήλ Λιβάνιος (επίτιμος) από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΣΕΡΙΦΙΩΝ, Αντα  Ζαφειρέλλη από τον ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Ιωάννης Φινοκαλιώτης από την ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, Νίκος Πράσινος (επίτιμος) από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΜΟΡΓΙΑΝΩΝ,  Μίλλυ  Κυπραίου και Μιχάλης Κωστάκος από το 1ο  ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ   ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Ευθυμία Λυμπέρη από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΑΓΑΠΗΣ «ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ», Βούλα Κοσμίδου της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Ειρήνη Μουσταφέλου από τη ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ «ΛΥΚΑΙΝΕΣ» Κωνσταντίνος.  Μαρκουλάκης και Σταύρος Ζάκας από  την   ΕΣΤΙΑ    ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ανδρέας. Αναστόπουλος από τον ΕΜΠΟΡIKΟ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙKO ΣΥΛΛΟΓΟ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Τριανταφυλλιά Μαργαριτίδη από το ΦΙΛΟΖΩΙΚΌ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, και Ανδρέας Αντωνόπουλος από τον ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι κ.κ. Φώτης Ζάκας αντιπρόεδρος από τον «ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ιωσήφ Φώσκολος, γραμματέας των ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Μάρτζυ Αποστολοπούλου εκπρόσωπος του ΠΕΝ, Ηλιάδου Μαρία, εκπρόσωπος του ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Αποστόλης Κατσιαβριάς αντιπρόεδρος του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΕΣΠΕΡΟΣ», Κική Σέρφα αντιπρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και Ιωάννης Βατικιώτης από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

 

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του φωτογράφου Γρηγόρη Μωυσιάδη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

«Το θέατρο της Δευτέρας»: Για τον νέο θεσμό που ενθουσιάζει μίλησε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης (vid)

Στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός έχει 71 χρόνια να νικήσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο!