in

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. έξω από το σπίτι του Χρυσοχοΐδη στην Καλλιθέα

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το βράδυ της Κυριακής για περιστατικό που συνέβη μια ανάσα από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην Καλλιθέα.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”Καλλιθέα”]

Οι αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν το σπίτι του υπουργού ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης για «επεισόδιο και ένταση μεταξύ ατόμων».

Αμέσως έγινε μεγάλη κινητοποίηση καθώς εκείνη την ώρα κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε και αν πρόκειται για περιστατικό από κάποιους που ήθελαν να «μετρήσουν» χρόνο και τρόπο αντίδρασης των αστυνομικών.

Όπως αναφέρει το zougla.gr όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις αστυνομικών που υπήρχαν εκείνη την ώρα κατευθύνθηκαν προς την συμβολή των οδών Δημητρακοπούλου και Λυκούργου και λίγο αργότερα ενημέρωναν το κέντρο της Άμεσης Δράσης ότι όντως υπήρχε ένα επεισόδιο που όμως δεν είχε να κάνει με το σπίτι του κυρίου Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 5-6 άτομα συνεπλάκησαν μεταξύ τους και αιτία του τσακωμού ήταν η κλοπή μιας μοτοσικλέτας για την οποία φέρονται να κατηγορούν ο ένας τον άλλο. Τελικά, τα άτομα αποχώρησαν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί χωρίς να γίνει κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δεν σταματάει πουθενά η Καλλιθέα!

Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης στη Μάνη