in

Πανελλήνιο Πρ. κλειστού Στίβου – Ατομικό ρεκόρ στο σύνολο βαθμών για την Καλλιθεάτισσα Εμμανουέλα Ιωακειμίδου

[dropcap]E[/dropcap]υχαριστημένη δήλωσε στο kallitheaCity.gr η Εμμανουέλα Ιωακειμίδου από το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου, που πραγματοποιήθηκε 10/02 και 11/02 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αφού βγήκε ένα ατομικό ρεκόρ στο σύνολο των βαθμών.

Επιμέρους οι επιδόσεις:

– 60μ εμπόδια: 9:38
– Ύψος: 1,54
– Σφαίρα: 11,68
– Μήκος: 5,38
– 800μ: 2:28:30

Σύνολο 3.515 βαθμοί – Δεύτερη θέση.

Η Εμμανουέλα είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Kallitheacity.gr λίγο πριν τους αγώνες της:

«Στόχος μου είναι η κατάρριψη του ατομικού μου ρεκόρ και μια θέση στο βάθρο. Γενικά βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, με ένα μικρό τραυματισμό που επιμένει να με ταλαιπωρεί, αλλά δε με σταματάει τίποτα. Με την προπονήτριά μου, Δέσποινα Πάκου, είμαστε αισιόδοξες για ένα καλό αποτέλεσμα. Η προπόνηση έχει βγει σωστά, η διάθεση υπάρχει και η ενέργεια μου λόγω της πολύτιμης συνεργασίας μας με την Pizza Bite βρίσκεται στα ύψη.

Το Πανελλήνιο κλειστού ήταν πάντα ένας ευχάριστος αγώνας για μένα, ωστόσο ο πραγματικός στόχος είναι στο έπταθλο του ανοιχτού.

Νιώθω πολύ τυχερή που ανήκω και εκπροσωπώ το σύλλογο Α.Ο. Μυκόνου, οι άνθρωποι του οποίου πραγματικά κάνουν υπέρβαση για την αθλητική μας πορεία.

Επίσης ευχαριστώ για τη συνολική καθημερινή στήριξη την Pizza Bite. Είναι πάντα δίπλα μου στην προσπάθειά μου αυτή. Πραγματικά είναι πολύ σημαντική η διατροφή στον πρωταθλητισμό, ίσως το ίδιο σημαντική με την προπόνηση και την ψυχολογία μας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αλλάζει ονομασία το αεροδρόμιο των Σκοπίων – Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ

Καλλιθέα Αττικής: Ένα προάστιο της Αθήνας με ιστορία που λίγοι γνωρίζουν