in

Έργο του παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη “ΙΝΟ” κοσμεί δημοτικό σχολείο Καλλιθέας!

[dropcap]O[/dropcap] Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, καθώς και ο Πρόεδρος της Σ.Ε.Π.Ε. του Δήμου Καλλιθέας έχουν τη χαρά και την τιµή να παρουσιάσουν στους γονείς και φίλους του σχολείου την τοιχογραφία “Information” του Εικαστικού Καλλιτέχνη INO που κοσμεί πλέον τον προαύλιο χώρο.

Το 26ο Δημοτικό Σχολείο µε τη συνεργασία όλης της Σχολικής κοινότητας, Εκπαιδευτικών, Γονέων και του ∆ήµου, είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας για τις καινοτόμες δράσεις του τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή ζώνη. Με την τοιχογραφία αυτή γίνεται επιπλέον φορέας ενός καλλιτεχνικού και κοινωνικού μηνύματος σχετικά µε την επιρροή της υπερπληροφόρησης που δέχονται κυρίως οι νεαροί χρήστες του διαδικτύου, όπως οι μαθητές.

Ο ΙΝΟ είναι ένας καλλιτέχνης, ιδιαίτερα γνωστός για τις τεράστιες τοιχογραφίες που έχει δημιουργήσει σε όλο τον κόσμο, όπως Βραζιλία, Φλόριντα, Μαϊάµι, Κύπρο, Πολωνία, Ισπανία, Ουκρανία, αλλά και τις τεράστιες εντυπωσιακές τοιχογραφίες στην Λ. Πειραιώς για την έκθεση Da Vinci καθώς και το πρόσωπο στην πρόσοψη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.


Αποκαλυπτήρια της τοιχογραφίας “Information” του εικαστικού Καλλιτέχνη INO την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, στις 8.15 πμ αμέσως μετά τον Αγιασμό.

Τοιχογραφία “Information” – 26o Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας
ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σπανιόλικο… το φετινό Μεσογειακό φεστιβάλ του δήμου Καλλιθέας

Μουντομπάσκετ 2019, Βραζιλία – Τσεχία 71-93: «Σαρωτικοί» Τσέχοι και… φωτιά στον όμιλο