Πάρκο Σταύρος Νιάρχος
in

Γιώργης Μανωλάκης και Couleur Locale στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

[dropcap]T[/dropcap]η Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 13.00 ο Γιώργης Μανωλάκης έρχεται στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ στην πρώτη συναυλία Parklife του 2019.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”politistika”]

Ο Μανωλάκης, ένας από τους σημαντικότερους λαουτιέρηδες της Κρήτης, μαζί με τους Couleur Locale θα παρουσιάσει τους ιδιότυπους πειραματισμούς του πάνω στην παραδοσιακή κρητική μουσική. Το ιδιαίτερο αυτό μουσικό σχήμα εστιάζει στην εξέλιξη του ήχου της Κρήτης προσθέτοντας στοιχεία world, ροκ και τζαζ.

Τον Γιώργη Μανωλάκη τον γνωρίσαμε από τους Χαΐνηδες και τον Ψαραντώνη, ενώ σήμερα παραμένει σταθερός συνεργάτης του Ross Daly, του Βασίλη Σταυρακάκη και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών, ενώ, παράλληλα, μας συστήνεται μέσα από τα δικά του προσωπικά project. Η μουσική των Couleur Locale βασίζεται στις προσωπικές  συνθέσεις του Γιώργη Μανωλάκη, που αποκτούν νέα ταυτότητα μέσα από τον αυτοσχεδιασμό του ίδιου στο λαούτο (ακουστικό/ηλεκτρικό), αλλά και το δυνατό rhythm section του Νικόλα Χριστόπουλου (τύμπανα) και του Γιάννη Καπετανάκη (κοντραμπάσο).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Finn

Τεράστια η προβολή της Καλλιθέας μέσα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Finn

υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρης Ψαλιδοπουλος ΣΥΡΙΖΑ

Στην Καλλιθέα υπουργός και υφυπουργός του Σύριζα παρέα με τον εορτάζοντα Ψαλιδόπουλο