in

Όλα όσα μπορείς να κάνεις στο ΚΠΙΣΝ αυτόν τον Σεπτέμβρη

[dropcap]O[/dropcap] Σεπτέμβριος είναι μήνας επιστροφής για τους περισσότερους, στα σχολεία, τα γραφεία, την πόλη και την καθημερινότητα.

Επιδιώκοντας να κάνει αυτή τη μετάβαση λίγο πιο ομαλή, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται το φθινόπωρο με πολλή μουσική, βραδιές θερινού σινεμά και δημοφιλείς δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”politsitika”]

Οι καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν προγραμματίσει εμφάνιση στο KΠΙΣΝ είναι μεταξύ άλλων η Marina Satti, Ευανθία Ρεμπούτσικα κ.α. ενώ στις κινηματογραφικές προβολές θα προβληθούν μεταξύ άλλων οι ταινίες Πέρα από την Αφρική, Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού, Η Χώρα των Μαγικών Πλασμάτων, ενώ στις παιδικές προβολές στο πρόγραμμα είναι οι ταινίες: Η Λαίδη και ο Αλήτης, Ντάμπο, Τραγούδα!, οι Απίθανοι και το Μαλλιά Κουβάρια.

Mεταξύ 16 και 22 Σεπτεμβρίου, το ΚΠΙΣΝ γιορτάζει τη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, προσκαλώντας τους επισκέπτες σε μία σειρά δράσεων με πρωταγωνιστή το ποδήλατο.

Όπως κάθε μήνα, όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, μέσω της αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου.

Από nou-pou.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Εργάτης έχωσε χέλι στον πρωκτό του γιατί νόμιζε ότι θα σταματήσει την δυσκοιλιότητα

Νέο χειρουργικό «πενάκι» ανιχνεύει τον καρκίνο στο σώμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα