in

Η 2η ήττα για την Καλλιθέα ήρθε στον Βόλο

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Νίκη Βόλου και την βρήκε απέναντι στην Καλλιθέα. Η Νίκη Βόλου μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με τον Ροχάνο μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια επιδίωξαν να βρουν πάλι δίχτυα με αντεπιθέσεις δίνοντας μέτρα στην Καλλιθέα, αφού το δεύτερο τέρμα δεν ήρθε κλείδωσαν το ματς πιέζοντας ψηλά την Καλλιθέα ώστε να μην μπορέσει να δημιουργήσει προϋποθέσεις ισοφάρισης.

Έτσι η ομάδα μας έμεινε στους 12 βαθμούς στην 4η θέση της βαθμολογίας 8 αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, ακολουθεί η Επισκοπή με 11 βαθμούς αλλά με έναν αγώνα λιγότερο.

Νίκη Βόλου: Περιστερίδης, Καλουτσικίδης, Πολίμος, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μπόσιο (46’ Μέτσε), Μπιτσάκος, Γκαρσία (61’ Μπαλάφας), Κρουθ (77’ Γκονζάλες), Τσιώλης (61’ Τζοβάρας), Ροχάνο (85’ λ.τρ. Σαλαμούρας).

Καλλιθέα: Πάντος, Μουσταφίδης (65’ Καββαδίας), Κρητικός (83’ Σάμιος), Καλύβας, Χοντζάλι, Παπαγγελής (65’ Παντελίδης), Σταύρου (83’ Βασιλειάδης), Καντέ Ενγκουέμ (65’ Τσιντώνης), Στούπης Μαρουκάκης.

Η βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

1. Καλαμάτα 15
2. Ιάλυσος 14
3. Ρόδος 13
4. Καλλιθέα 12
5. Επισκοπή 11*
6. Σαντορίνη 10
7. Αιγάλεω 9
8. Νίκη Βόλου 7
9. Αστέρας Βλαχιώτη 6
10. Ασπρόπυργος 4**

*Επισκοπή και Νίκη Βόλου έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.
**Ο Ασπρόπυργος έχει δύο αγώνες λιγότερους.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρουσίασε χαρτί μετακίνησης λέγοντας ότι θέλει να… κάνει σεξ με τη φίλη του

Δωρεάν κοινόχρηστος χώρος στα καταστήματα από τον Δήμο Καλλιθέας για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων