in

Ο Έσπερος Καλλιθέας με 8 ανανεώσεις κρατά τον βασικό του κορμό!

Με οκτώ ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Έσπερος, με την ομάδα να διατηρεί για φέτος τον βασικό της κορμό, ενόψει της νέας σεζόν.

Στην ομάδα της Καλλιθέας θα συνεχίσουν οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Νικόλα Χαρούνι, Κώστας Ευστρατίου, Φώτης Κάπρης, Αλέξανδρος Μαγκιντόμπε, Γιώργος Ορφανουδάκης, Παναγιώτης Λογοδότης και ο Δημήτρης Τσακίρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΜΠΑΣΚΕΤ: με 8 από τον βασικό κορμό.

Με πρώτο μέλημα να κρατήσει τον βασικό κορμό και τη νέα σεζόν το τμήμα μπάσκετ ανακοινώνει πως θα συνεχίσουν και τη νέα χρόνια 8 από τους παίκτες που ήταν στην ομάδα του Εσπερου τη σεζόν 2020-2021. Συνεχίζουν οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Νικόλα Χαρούνι, Κώστας Ευστρατίου, Φώτης Κάπρης, Αλέξανδρος Μαγκιντόμπε, Γιώργος Ορφανουδάκης, Παναγιώτης Λογοδότης και ο Δημήτρης Τσακίρης που με τον νεανικό του ενθουσιασμό ήρθε να δείξει από το περασμένο καλοκαίρι στους υπόλοιπους το πάθος και τη χαρά να φοράς στη φανέλα το αστέρι του Εσπερου.
Ο κόουτς Περικλής Ταυρόπουλος βλέπει στις προπονήσεις και νέα παιδιά του εφηβικού θέλοντας να δώσει τη νέα χρονιά σε κάποια από αυτά την ευκαιρία να πάρουν λεπτά συμμετοχής στην ανδρική ομάδα. Ο Εσπερος θέλει και εφέτος να κρατήσει ζωντανή την ιστορία του μπάσκετ στην Καλλιθέα και περιμένει από όλους στην πόλη μας να τον παρακολουθήσουν, αλλά και να τον ενισχύσουν όπως ο καθένας μπορεί. Οι προπονήσεις για την αγωνιστική χρονιά που φεύγει ολοκληρώνονται την Παρασκευή και θα αρχίσουν πάλι μετά τον Δεκαπεντάγουστο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ανθρώπινο δράμα πίσω από το θάνατο του ζευγαριού στην Καλλιθέα… Ζούσαν σε άθλιες συνθήκες

«Όλα Καλά»… το ΗΙΤ του καλοκαιριού από τον Χρήστο Ζώτο (vid)