in

Ανακοίνωση της παράταξης «Προοπτική Ζωής» του Κώστα Ασκούνη – Ζήτησαν ειδική συνεδρίαση Δ.Σ.

Την Δευτέρα 9.3.2020 και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την «Χωροθέτηση Μονάδων Ανακύκλωσης» ύστερα από κοινό αίτημα τεσσάρων παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Η παράταξη μας, Προοπτική Ζωής μαζί με τους συνάδελφους της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα, με τις παρατάξεις Λαϊκή Συσπείρωση, Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας και Μία Πόλη στο Δρόμο συνυπέγραψε κοινό αίτημα διεξαγωγής ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το κοινό αίτημα έρχεται σε συνέχεια του μεγάλου προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στην Περιοχή Χαροκόπου με την παράνομη και αυθαίρετη εγκατάσταση μονάδων ανακύκλωσης σε χαρακτηρισμένο κοινόχρηστο χώρο και χώρο πρασίνου από ιδιωτική εταιρία. Επιπρόσθετα η βούληση της Διοίκησης να τοποθετήσει άλλες 11 αντίστοιχες κατασκευές σε κοινόχρηστους χώρους, δημιουργεί τον κίνδυνο να χαθούν και οι τελευταίοι κοινόχρηστοι χώροι που είναι πολύτιμο αγαθό για τους πολίτες αυτής της πόλης.

Το κοινό αίτημα των τεσσάρων παρατάξεων όπως κατατέθηκε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας.

«Κύριε Πρόεδρε,

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α’ ΚΑΠΗ, στις 03/02/2020, αλλά και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19/02/2020, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την τοποθέτηση έντεκα (11) ακόμη εγκαταστάσεων ανακύκλωσης της εταιρείας «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.», παρόμοιες με αυτή που βρίσκεται στο πάρκο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου.

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος, παρακαλούμε όπως σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, συγκαλέσετε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα: «Χωροθέτηση Μονάδων Ανακύκλωσης»

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ
Ασκούνης Κώστας
Εξάρχου Αθηνά
Εμιρζάς Ιωάννης
Πολυχρονίδης Κωνσταντίνος
Γαλανόπουλος Παναγιώτης
Γερολυμάτος Γεώργιος
Μαργωμένος Γεώργιος
Φωτόπουλος Ανέστης
Παπαχρήστος Βασίλειος
Ηλιάδης Νικόλαος
Γεωργούσης Παναγιώτης
Μπουκουβάλας Βασίλειος
Φωτεινόπουλος Γεώργιος

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Βακαλόπουλος Ιωάννης
Αντωνακάκης Γεώργιος
Ιορδανίδου Παρθένα

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Ψαλιδόπουλος Θεόδωρος
Παπαθανασόπουλος Θεόδωρος
Αυγερινού Ελένη

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Ιωαννίδης Χρήστος»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ο Βελόπουλος πουλάει κηραλοιφή για κοροναϊό και Η1Ν1 (vid)

Στοίχημα: Το ντέρμπι… των Μπορούσια, παραπαίει ο Αγιαξ!