in

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σοφιανίδης – Ξεκίνησε η δίκη που προκάλεσε κατά των εργαζομένων – Πότε και γιατί διεκόπη

[dropcap]A[/dropcap]νεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος είναι πλέον ο μέχρι χθες εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου και πρώην αντιδήμαρχος Χριστόφορος Σοφιανίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KallitheaCity κατέθεσε χθες Δευτέρα την ανεξαρτητοποίησή του, την παραμονή ακριβώς της έναρξης της δίκης επί της μήνυσης που είχε καταθέσει προ τετραετίας κατά του συνόλου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο Καλλιθέας.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

Η δίκη ξεκίνησε χθες το πρωί σε κτίριο των δικαστηρίων της άλλοτε Σχολής Ευελπίδων, με τον Χρ. Σοφιανίδη, να έχει στο πλευρό του έναν ακόμα δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του δημάρχου, τον Νίκο Παυλίδη.

Αντίθετα, οι κατηγορούμενοι έφτασαν συνοδευόμενοι από περί τους 200 συναδέλφους τους αλλά και πέντε δημοτικούς συμβούλους, ως μάρτυρες υπεράσπισης. Συγκεκριμένα, τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργο Αντωνακάκη, τον επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρο Λασκαρίδη καθώς και τους Γιώργο Δεδούση, Παναγιώτη Γαλανόπουλο και Κώστα Πολυχρονίδη.

Η δίκη ξεκίνησε με κατάθεση του μηνυτή και του μοναδικού του μάρτυρα αλλά διεκόπη στη 1 μ.μ., λόγω της έναρξης –εκείνη την ώρα- της στάσης εργασίας των γραμματέων των δικαστηρίων. Όπως ανακοίνωσε η έδρα, η δίκη θα συνεχιστεί στις 9 το πρωί της Παρασκευής με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Απάντηση στον Τσαβούσογλου από το ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα έχει δικαίωμα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα όποτε και όπως η ίδια κρίνει

Καλλιθέα: Χειροπέδες σε μπράβους από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών