Δημήτρης-Κάρναβος-Δήμαρχος-Καλλιθέας
in

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι του δήμου Καλλιθέας

[dropcap]A[/dropcap]υτό είναι το νέο σχήμα της διοίκησης του δήμου όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από τον δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο.

1. τον κ. ΜΠΑΡΜΠΑΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, Αντιδήμαρχο Διοικητικών, Οικονομικών θεμάτων και θεμάτων Δημοτικής Κατάστασης και του μεταβιβάζουμε καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου, ήτοι:

  • Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών
  • Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
  • Διεύθυνση Δημοτικής Κατάστασης

Επίσης, ορίζεται υπεύθυνος για τη συνεργασία, παρακολούθηση και το συντονισμό της εύρυθμης λειτουργίας των Δημοτικών Κοινοτήτων.
Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, που αναπληρώνει το Δήμαρχο.

2. την κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ-ΠΑΣΧΟΥ ΑΝΝΑ, Αντιδήμαρχο Υγείας & Κοινωνικής Προστασίας και της μεταβιβάζουμε καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες της αντίστοιχης οργανικής μονάδας του Δήμου, ήτοι :

  • Τμήμα Υγείας & Κοινωνικής Προστασίας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής

εκτός από το ΚΕΣΠΕ.

3. τον κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, και του μεταβιβάζουμε καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες της αντίστοιχης οργανικής μονάδας του Δήμου, ήτοι:

  • Διεύθυνση Περιβάλλοντος,

Επίσης, ορίζεται υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας.

4. τον κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, Αντιδήμαρχο Πρόνοιας και του μεταβιβάζουμε καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες της αντίστοιχης οργανικής μονάδας του Δήμου, ήτοι:

  • Τμήμα Πρόνοιας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής

εκτός θεμάτων Ισότητας και Οικογενειακού Προγραμματισμού.

Επίσης, του ανατίθεται:

  • ο συντονισμός και η επίβλεψη του έργου του Κέντρου Στήριξης Ποντιακού Ελληνισμού (ΚΕΣΠΕ) και
  • το «Βοήθεια στο σπίτι».

5. τον κ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΛΑΖΑΡΟ, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και του μεταβιβάζουμε καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου, ήτοι:

  • Τμήμα Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Τμήμα Ωδείου και Τμήμα Ερασιτεχνικής Δημιουργίας & Εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού-Παιδείας & Νέας Γενιάς
  • Διεύθυνση Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.)

6. την κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Αντιδήμαρχο Δημοτικών Προσόδων και της μεταβιβάζουμε καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες της αντίστοιχης οργανικής μονάδας του Δήμου, ήτοι:

  • Διεύθυνση Δημοτικών Προσόδων

Επίσης, ορίζεται υπεύθυνη θεμάτων Ισότητας και Οικογενειακού Προγραμματισμού.

7. τον κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και του μεταβιβάζουμε καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες της αντίστοιχης οργανικής μονάδας του Δήμου, ήτοι:

  • Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

Επίσης, ορίζεται υπεύθυνος θεμάτων καθημερινότητας του πολίτη.

8. τον κ. ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας και του μεταβιβάζουμε καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες της αντίστοιχης οργανικής μονάδας του Δήμου, ήτοι:

  • Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας

Επίσης, ορίζεται υπεύθυνος θεμάτων Διεθνών Σχέσεων και Αδελφοποιήσεων.

Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα εποπτείας των Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Καλλιθέας με απόφαση Δημάρχου Καλλιθέας ορίζεται ο κ. ΕΡΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την παρακολούθηση, το συντονισμό και την εποπτεία των θεμάτων Παιδείας με αρμοδιότητες του Τμήματος Παιδείας & Δια βίου Μάθησης της Δ/νσης Πολιτισμού-Παιδείας & Νέας Γενιάς ορίζεται ο κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Δόμησης ορίζεται ο κ. ΚΟΤΤΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καλλιθέας

Σπανιόλικο… το φετινό Μεσογειακό φεστιβάλ του δήμου Καλλιθέας