in

Απαλλαγή Δημοτικών Τελών στην Καλλιθέα μέχρι τον Σεπτέμβριο προτείνει η αντιπολίτευση

Την πλήρη απαλλαγή από τα Δημοτικά Τέλη στην εστίαση μέχρι τον Σεπτέμβριο ήταν αντιπρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στην διοίκηση του Δήμου η οποία πρότεινε την μείωση των Δημοτικών Τελών κατά 50% στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 08/05. Εν τέλει πέρασε η πρόταση για μείωση κατά 50% μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής» Κώστας Ασκούνης μέσω της ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε:

«Στην Οικονομική Επιτροπή, κοινή ήταν η διαπίστωση ότι ο κλάδος της εστίασης θα υποστεί βαρύ πλήγμα, λόγω και της δραστικής μείωσης των τραπεζοκαθισμάτων, με αποτέλεσμα να έχουμε κλείσιμο των επιχειρήσεων και αύξηση της ανεργίας.

Όλες οι παρατάξεις προτείναμε στον Δήμαρχο την απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη και το τέλος κατάληψης κοινόχρηστων χώρων μέχρι το Σεπτέμβριο, καθώς και μία σειρά άλλων μέτρων.
Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος επέμεινε σε μείωση μόνο του 50% μέχρι 30 Ιουνίου!!!

Το 2019 τα δημοτικά τέλη έφεραν στο ταμείο του Δήμου μας 13,4 εκατ. € !!!

Αναρωτιόμαστε, εάν ο Δήμαρχος θέλει πραγματικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενεργές και δυνατές συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας ή με τις αποφάσεις του τις οδηγεί στην περιθωριοποίηση».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

«Έως και 200 παιδιά μπορεί να έχουν κακοποιηθεί από τον παιδεραστή του Ρεθύμνου»

Σταδιακή επαναλειτουργία στην Καλλιθέα των Δημοτικών Γηπέδων τένις