Αποχώρηση βόμβα από παράταξη Ασκούνη - Καψιώτη-Λέλλου: «δεν ανέχεται άλλες απόψεις και είναι αρνητικός στο διάλογο»
in

Αποχώρηση με καταγγελίες από τον συνδυασμό Ασκούνη – Λέλλου: «…δεν ανέχεται άλλες απόψεις και είναι αρνητικός στο διάλογο»

[dropcap]M[/dropcap]ε βαριές καταγγελίες κατά του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Ασκούνη αποχώρησε χθες το πρωί η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλίκη Λέλλου-Καψιώτη από τον συνδυασμό «Προοπτική Ζωής» του πρώην δημάρχου Καλλιθέας.

Η κα.Καψιώτη-Λέλλου τοποθετήθηκε με ανακοίνωση της στην προσωπική της σελίδα στο facebook, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας με την παράταξη «Προοπτική Ζωής» κ.Ασκούνης δεν είναι δεκτικός στον διάλογο και δεν δέχεται τις απόψεις των υποψηφίων του συνδυασμού του, τουλάχιστον σύμφωνα με τις καταγγελίας της κας Λέλλου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες,  στο εσωτερικό της παράταξης του κ.Ασκούνη επικρατεί γενικά ένας αναβρασμός μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που θέλουν τον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο να έχει σαφές προβάδισμα νίκης.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις:

«Φίλες και Φίλοι,

Ο αξιακός μου κώδικας, η προσωπική μου διαδρομή και η αξιοπρέπεια μου με αναγκάζουν να αποσύρω την υποψηφιότητα μου ως Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη “Προοπτική Ζωής Κώστας Ασκούνης” και δεν ανήκω πλέον στον συνδυασμό του κου Κώστα Ασκούνη, του οποίου εύχομαι Καλή τύχη.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα προβλήματα της πόλης μας. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου απελευθερωμένη από έναν υποψήφιο δήμαρχο που δεν ανέχεται άλλες απόψεις και είναι αρνητικός στο διάλογο.

Φεύγω με αξιοπρέπεια… ωστόσο θα συνεχίσω να αγωνίζομαι πάντα με γνώμονα το ΗΘΙΚΟ, το ΛΟΓΙΚΟ και το ΤΙΜΙΟ».

Και επέστρεψε με νέα ανάρτηση λίγες ώρες αργότερα

«Η ομαδοποίηση, ή αλλιώς κοπαδοποίηση περιορισμένης βοσκής έτυχε τεράστιας εκμετάλλευσής από τους επαγγελματίες της πολιτικής, που ακόμη προσπαθούν να μας πείσουν ότι πασχίζουν για το καλό μας, πνίγοντας μας όλο και περισσότερο.

Ας αποδείξουμε σε όλους αυτούς ότι δεν τρώμε… κουτόχορτο!

Όπως λέει και ο φίλος μου ο Σπύρος «Η εποχή των άβουλων έχει παρέλθει… Η εποχή του αλάνθαστου πολυχρονεμένου επίσης… Ζούμε στην εποχή της ομάδας, πρέπει να το καταλάβουν όλοι!».
Στεναχωριέμαι για κάποιους που είναι άπειροι… Δυστυχώς θα το καταλάβουν όταν θα είναι πια αργά».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ο δράστης μετέδωσε live μέσω Facebook το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία

Οι 7+2+1 υποψήφιοι δήμαρχοι Καλλιθέας