in

Βάσω Μαργαρίτη: «Ο κος. Φωτόπουλος δεν εκφράζει πλέον την παράταξη μας»

[dropcap]H[/dropcap] επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας» Βάσω Μαργαρίτη δήλωσε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 25/09 ότι ο Ανέστης Φωτόπουλος δεν εκφράζει πια την παράταξη «Όλα για την Καλλιθέα μας».

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

Αναλυτικά η δήλωση της κ.Μαργαρίτη: 

«Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι, Θα ήθελα να ενημερώσω το σώμα ότι ο κος. Φωτόπουλος Ανέστης δεν εκφράζει πια την παράταξη «Όλα για την Καλλιθέα μας!!», γιατί αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο τις αρχές και τις αξίες της παράταξης της συλλογικότητας, της συνεργασίας, της συνεννόησης και του αμοιβαίου σεβασμού.

Αρχές και αξίες που συνεχώς το τελευταίο διάστημα θυσιάζει στο βωμό προσωπικών επιλογών και αλόγιστων πρωτοβουλιών. Ο κος Φωτόπουλος τον τελευταίο χρόνο έχει επιλέξει αυτόνομη πορεία. Απουσιάζει προκλητικά από τις Ολομέλειες της παράταξης. Δεν σέβεται τις διαδικασίες και τις αποφάσεις των οργάνων και των Ολομελειών της παράταξης και ταυτόχρονα αρνείται να τις υλοποιήσει. Για όλους αυτούς τους λόγους δεν εκφράζει πια την παράταξη μας και είναι ελεύθερος να λέει και να πράττει ότι αυτός νομίζει».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αστεγος ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος στον ΗΣΑΠ Καλλιθέας

Γιατροί έκαναν πάνω από 30.000 μαλάξεις για 5 ώρες για να σώσουν 8χρονο αγόρι! (vid)