in

Βούλα Κοσμίδου: «Είμαι εδώ για να προσφέρω και να αγωνίζομαι για την πόλη μας»

Με τον ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» του Λάζαρου Λασκαρίδη συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές η Βούλα Κοσμίδου, βέρα Καλλιθεάτισσα και πολύ δυνατή υποψηφιότητα για την παράταξη του πολύπειρου δημοσιογράφου, ζητάει την ψήφο των Καλλιθεατών… και πιστεύουμε πως την αξίζει.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Γεννήθηκα στην Καλλιθέα, όταν στις γειτονιές της μπορούσες να μυρίσεις τις μυρωδιές της άνοιξης και να χαρείς τα χρώματά της! Έπαιξα τα πρώτα μου παιχνίδια στους δρόμους της. Εδώ ερωτεύτηκα, εδώ παντρεύτηκα, εδώ έγινα τρεις φορές μητέρα. Εδώ κατοικώ, εδώ ονειρεύομαι, εδώ παλεύω.

Επέλεξα το λειτούργημα της νηπιαγωγού ως επάγγελμα, για να βρίσκομαι κοντά στα μικρά παιδιά που τόσο πολύ αγαπώ. Αποτελούν έμπνευση για μένα. Χρησιμοποιώ την Πανεπιστημιακή μου κατάρτιση συνδυαστικά με την γενικότερη αντίληψη που έχω για τη ζωή.

Θεωρώ πως η ενεργός συμμετοχή στα κοινά, ο έμπρακτος βίος, η δημιουργικότητα και η αγάπη για τον συνάνθρωπο, είναι κινητήριες δυνάμεις, για να υπάρχω και να προσφέρω.

Για τον λόγο αυτόν, δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών με Συλλόγους Γονέων και είμαι η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας.μέλος του Δ.Σ. της Αδελφότητος Ποντίων «Παναγία Γουμερά», μέλος του Δ.Σ. της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Καλλιθέας, αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Καλλιθέας και μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σταθμός».

Ενημερώνομαι, ως Παρατηρήτρια της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα Καλλιθέα, Λάζαρος Λασκαρίδης», από το 2014 για τα θέματα της Ποιότητας Ζωής και της Δ.Α.Ε.Κ. (ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) στο Δήμο Καλλιθέας.

Επίσης, ως εθελόντρια Εκπαιδευτικός στην παιδική HELMEPA, στη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Αρκτούρος», καθώς και στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Αρχέλων» για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας “Caretta-Caretta”, με ενσυναίσθηση, ενθουσιασμό και πλήρη επίγνωση του ρόλου μου, βάζω ένα λιθαράκι στη διαμόρφωση των αυριανών πολιτών αυτής της πόλης. Στις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας, θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην πόλη που μεγάλωσα και που μεγάλωσε μαζί μου…

Μέσα στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών που συντελούνται στην κοινωνία μας, οραματίζομαι νέους καταξιωμένους στο χώρο τους ανθρώπους, με ήθος, θέληση και όνειρα, που θα επιδείξουν εργατικότητα, μεθοδικότητα και συνέπεια, αναλαμβάνοντας καίριες θέσεις και ρόλους προκειμένου να προσφέρουν τη δική τους εμπειρία και να αφήσουν το δικό τους στίγμα.

Η ανεξάρτητη κίνηση «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λάζαρο Λασκαρίδη, είναι εμπνευστής αυτού του οράματος και εγώ ενώνω τη δική μου λαχτάρα για δημιουργικές αλλαγές με την κίνηση αυτή. Στηρίζω την κίνηση «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ», με την αγνή ματιά ενός νηπίου, με τον ρομαντισμό ενός εφήβου, με την όρεξη ενός ανθρώπου που δεν περιμένει να «συμβούν» οι αλλαγές, αλλά τις δημιουργεί.
Με την εμπειρία μιας τρίτεκνης εργαζόμενης γυναίκας στον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας.

Αντλώ δύναμη από την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Έχω την πίστη ότι οι δυσκολίες μέσω της δουλειάς και της αλληλεγγύης, μπορούν να μετατραπούν από τροχοπέδη σε εφαλτήριο.

Αγαπητοί μου Συμπολίτες, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας. Έχοντας εσάς ως συνοδοιπόρους, δίνω υπόσχεση από καρδιάς: Είμαι εδώ, για να προσφέρω και να αγωνίζομαι για την Πόλη μας, απέναντι σε οτιδήποτε την πληγώνει και θα κάνω τα πάντα για όλους εμάς και κυρίως για τη νέα γενιά!

Ο δρόμος είναι μακρύς, ας τον περπατήσουμε μαζί…

Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου Πρέντζα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μοσχάτο: «Γεμάτο κοριτσάκια συνέχεια το ψιλικατζίδικο, τη 14χρονη την έβαζε στο αυτοκίνητο…» – Σοκάρουν οι γείτονες

Εντυπωσιακή η χθεσινή κεντρική συγκέντρωση της Βάσως Μαργαρίτη