in

Γιάννης Εμιρζάς: «Ας ξεκινήσει ο Δήμαρχος να λύνει τα βασικά προβλήματα που έχει η πόλη και μετά κάνει ανακοινώσεις στο FB»

[dropcap]T[/dropcap]ην απάντηση από τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Εμιρζά δέχτηκε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος μετά από ανάρτηση φωτογραφίας του δημάρχου στα social media σχετικά με την απεντόμωση για την καταπολέμηση των κουνουπιών.

Η ανάρτηση του δημοτικού σύμβουλού Γιάννη Εμιρζά: 

«Στην φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος ο Δήμαρχος είδαμε, όχι να ταΐζονται ψαράκια (στην λίμνη που έχουν δημιουργήσει τα στάσιμα νερά-άνευ βροχής και Αύγουστο μήνα) άλλα να ολοκληρώνεται ο 8ος;;; κύκλος απεντόμωσης.

Από την μία ο Δήμαρχος λέει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν είναι αρμοδιότητα του και από την άλλη σπεύδει να δείξει μέσω του fb ότι “κάτι έκανε και αυτός”… για τα κουνούπια.

Είναι τουλάχιστον προκλητική η ανάρτηση του Δημάρχου (δεν είναι η 1η φορά που το κάνει άλλωστε) στα όρια της υποκρισίας, ειδικά όταν στην Καλλιθέα έχουν καταγραφεί 3 πολύ σοβαρά κρούσματα από τον Ιό του Δ.Νείλου.

Ας ξεκινήσει να λύνει τα βασικά προβλήματα που έχει η πόλη και μετά κάνει ανακοινώσεις στο fb».

Η χθεσινή ανάρτηση του δημάρχου Καλλιθέας:

«Καλημέρα σε όλους, ολοκληρώσαμε χθες τον όγδοο κύκλο τακτικής απεντόμωσης για την καταπολέμηση των κουνουπιών.
Τα συνεργεία μας από τις αρχές Μαΐου,εφαρμόζουν ενδεδειγμένες επιστημονικές μεθόδους για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Από την επικοινωνία μας με την Περιφέρεια, πληροφορηθήκαμε ότι εφαρμόζει ανάλογο πρόγραμμα στους χώρους ευθύνης της (ποτάμι κλπ)».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Προσλήψεις στο Δήμο Καλλιθέας

Ο Δήμος Καλλιθέας διεκδικεί τα υπεξαιρεθέντα χρήματα και από την ENERGA