in

Δήλωση “ΒΟΜΒΑ” του Μανώλη Γάλλου για τον Β΄ γύρο – Τι λέει ο γιος του ιστορικού δημάρχου της Καλλιθέας

Ο Μανώλης Γάλλος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλλιθέα όπου και τελείωσε το σχολείο της μέσης εκπαίδευσης. Γιος του Δημάρχου Καλλιθέας Γιάννη Γάλλου και της Ειρήνης Γάλλου το γένος Κόττη.
Αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από την ιατρική σχολή. Υπηρέτησε στον Ελληνικό στρατό. Έλαβε την ειδικότητα του Μαιευτήρος Χειρουργού Γυναικολόγου, στο «Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά (Πειραιώς)» και στο Τζάνειο. Ιδιωτεύει έκτοτε στα Μαιευτήρια: Αθηνών, Μητέρα και Ιασώ, όπου συνεργάζεται μέχρι σήμερα. Εξελέγει δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Καλλιθέας το 1994.

Διατέλεσε πρόεδρος του σωματείου κατά των ναρκωτικών «Θησέας». Παρακολούθησε πολλά συνέδρια έχοντα σχέση με το αντικείμενό του. Γράφει ιατρικά άρθρα στην ιστοσελίδα του, που αφορούν κυρίως την ενημέρωση των γυναικών και ζευγαριών.

Έχει λοιπόν βαρύνουσα σημασία η τοποθέτησή του για το τι μέλλει γεννέσθαι στην Καλλιθέα, που την Κυριακή 2 Ιουνίου θα πάει στις κάλπες στον Β’ γύρο, προκειμένου να εκλέξει τον νέο δήμαρχο. Όπως λοιπόν δήλωσε στο Νότιο Χτύπο δήλωσε ο κ. Μανώλης Γάλλος:

«Καταρχάς συγχαρητήρια για την επιτυχία του Δημήτρη Κάρναβου. Πραγματικά αξίζει, γιατί και πολύ καλό παιδί είναι και πολύ καλός δήμαρχος, που είναι και το ζητούμενο για τους Καλλιθεάτες. Εύχομαι να συνεχιστεί η επιτυχία του και την Κυριακή 2 Ιουνίου, στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Έχει πολλά να προσφέρει και να συνεχίσει το έργο του και την επόμενη τετραετία».

Ο κ. Γάλλος αποκάλυψε μάλιστα και μια κουβέντα που είχε με τον έτερο διεκδικητή του Δήμου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη:

«Όταν σταμάτησε, τον είχα βρει και τον ρώτησα γιατί αποσύρθηκε. Και μου απάντησε ότι είχε πρόβλημα υγείας και έπρεπε να σταματήσει. Του αντέτεινα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας δεν ήταν τέτοιο ώστε να τον αποκόψει από τα δημοτικά δρώμενα, αλλά μου απάντησε ότι δεν θα βγω. Από ‘κει και πέρα αν καθυστερήσει κάποιος, μετά δύσκολα επανέρχεται. Βέβαια για όλα κριτής είναι ο λαός της Καλλιθέας. Εγώ εύχομαι στον Δημήτρη καλή επιτυχία».

Και μπορεί το αποτέλεσμα του Α’ γύρου να ξεπερνούσε τις προσδοκίες του συνδυασμού «Η Καλλιθέα Αλλάζει», αλλά ο Β΄γύρος είναι μια νέα μάχη, με νέα επίσης δεδομένα. Το ποιος θα είναι δήμαρχος Καλλιθέας θα το αποφασίσει ο λαός της πόλης, που θα κριθεί να αποφασίσει με ποιον θα προχωρήσει στο μέλλον. Κυριακή κοντή γιορτή, που λέει και ο λαός μας!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αύριο Παρασκευή η κεντρική εκδήλωση του Κάρναβου

Η Αντζυ Σαμίου στέλνει μήνυμα στους Καλλιθεάτες – Παραλήρημα κατά της ΝΔ