Κωνσταντινος Γρίβας
in

Δεν συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές ο Γρίβας: «Λυπάμαι ειλικρινά για την μη συμμετοχή μου σε αυτή τη μάχη»

Δεν συμμετέχει σε αυτή την μάχη -των εκλογών- όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Γρίβας, την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ.Γρίβα:

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι, συμπολίτες μου, από θέμα ηθικής αρχής, ειλικρίνειας, θάρρους και αγάπης θα ήθελα να τοποθετηθώ μέσα σε λίγες γραμμές.

Το θέμα της ικανότητας το απέδειξα το 2014, όταν μόνος τα έβαλα με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, θεωρώντας ότι ο λαός είναι έτοιμος να δεχθεί πραγματικά ανεξάρτητες υποψηφιότητες, με γνώμονα το κοινό καλό για όλους ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας του καθενός, για ένα αύριο σύμφωνα με τις αξίες που έχω γαλουχηθεί, μεγαλώσει, ενεργήσει μέχρι σήμερα, έχοντας εμπεδώσει τα ίδια ιδανικά στην επόμενη γενιά.

Περίμενα κάτι πιστεύοντας στο αίσθημα δικαίου που με διακατέχει αλλά δυστυχώς γελάστηκα, όπως λέει και ένας φίλος «ένα φορτηγό δίκιο, μισό κιλό μέσον».

Είναι αδύνατον να τα βάλει κάποιος με αντιπάλους που έχουν κομματικές στηρίξεις με βοήθεια και παροχές τόσο σε είδος αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό, μία μάχη άνιση με σχεδόν προκαθορισμένο αποτέλεσμα, δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ανθρώπους που με εκτιμούν και αγαπούν για να εκλεγώ μόνος μου ή με ακόμη έναν ή δύο δημοτικούς συμβούλους σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, δεν είναι αυτοσκοπός να αποκτήσω αξιώματα, θα είμαι πάντα εδώ στην πόλη μας όπως οι προπάπποι μου, οι γονείς μου, τα παιδιά μου, βοηθώντας ανθρωπιστικά με άλλες δράσεις που δραστηριοποιούμαι!

Λυπάμαι ειλικρινά για την μη συμμετοχή μου σε αυτή τη μάχη, αλλά όπως αναφέρει και ο Σουν Τζου στο βιβλίο του, πρέπει να επιλέγεις τις μάχες που μπορείς να νικήσεις! Ελπίζω ότι οι συμπολίτες μου να έχουν μία καλύτερη δημοτική περίοδο και να μην έχουμε μία χαμένη τετραετία, με έργα που θα αναβαθμίσουν το αύριο όλων μας!

Είμαστε παρά πόδα εν αναμονή κατάλληλων συνθηκών.

Με βαθιά συγκίνηση και ειλικρινά συναισθήματα απέναντι σας

Κώστας Γρίβας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρουσίαση των υποψήφιων κοινοτικών συμβούλων της παράταξης «Προοπτική Ζωής»

Τεράστια ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα – Καταγγελία Τσελέντη