in

Δημήτρης Ερμίδης: Ένας 30χρονος επιστήμων δυναμικά μπροστά για την Καλλιθέα

[dropcap]O[/dropcap] 30χρονος Καλλιθεάτης Δημήτρης Ερμίδης, ειδικευόμενος Χειρουργός – Ουρολόγος του Γ.Ν.Α. Γ. Γεννηματάς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Καλλιθέας με τον συνδυασμό του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, Η Καλλιθέα Αλλάζει.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

Τα πρώτα γράμματα τα έμαθε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας. Επόμενος σταθμός το 14ο Γυμνάσιο και το 6ο Λύκειο Καλλιθέας όπου αρίστευσε και βραβεύθηκε πολλάκις από το Υπουργείο Παιδείας.

Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών από όπου αποφοίτησε με βαθμό “Λίαν Καλώς” και στην συνέχεια εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στην 35 Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο.

Υπηρέτησε ως Ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου στο Π.Ι. Χώρας Μεσσηνίας και στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων. Ξεκίνησε την ειδικότητα του στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά “Μεταξά” και κατόπιν στο Γ.Ν.Α. Γ. Γεννηματάς όπου ολοκληρώνει την ειδίκευση του ως Χειρουργός – Ουρολόγος.

Έχει δύο τίτλους Μεταπτυχιακών Σπουδών και σύντομα αρχίζει την διδακτορική του διατριβή.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει λάβει μέρος σε επιστημονικές εργασίες και δημοσιεύσεις σε διεθνή ιατρικά περιοδικά.

Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Υπήρξε ενεργό μέλος του Μαθητικού και Φοιτητικού κινήματος.

Συμμετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές γιατί η αυτοδιοίκηση είναι η καθημερινότητα μας σε μια πόλη που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα.

Πιστεύει ότι οι συνειδητοποιημένοι πολίτες πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά, άλλωστε η συμμετοχή σε μορφές συλλογικότητας αναπτύσσει δημοκρατικές αξίες.

Με ειλικρινή σεβασμό στον πολίτη

«Αλλάζουμε όλοι μαζί την ταυτότητα της πόλης μας» τονίζει ο Δημήτρης Ερμίδης «γιατί στόχος μας και σκοπός είναι να βελτιώσουμε την εικόνα της με δίκαιη κατανομή πόρων, με βασική αρχή τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας και προόδου».

Πηγή: kallitheaonline.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ωράριο καταστημάτων Μεγάλη Παρασκευή – Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά

Πύθωνας 3,5 μέτρων αναγκάστηκε να βγάλει τους δύο πετεινούς που είχε φάει (vid)