in

Ευχετήρια επίσκεψη του Λάζαρου Λασκαρίδη στη Φιλαρμονική για τη νέα σεζόν

[dropcap]T[/dropcap]η Φιλαρμονική του Δήμου Καλλιθέας επισκέφτηκε ο επικεφαλής του ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, συνοδευόμενος από τη Βούλα Κοσμίδου, στέλεχος της παράταξής του, προκειμένου να ευχηθεί στον μαέστρο Αντώνη Βαβυλουσάκη, σε όλους τους μουσικούς αλλά και τους εκπαιδευόμενους «καλή και δημιουργική περίοδο».

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

Αυτό συνέβη χθες Δευτέρα, μέρα κατά την οποία η Φιλαρμονική υποδέχτηκε τους μαθητές της για την περίοδο 2017-18 στα πνευστά και στα κρουστά.

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του, ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, υπογράμμισε:

«Με τη Φιλαρμονική, η αντιπολίτευση του Δήμου, δεν αισθάνεται καμία ανάγκη να κάνει…αντιπολίτευση. Η Φιλαρμονική κοσμεί την πόλη μας και είμαστε σίγουρη ότι και τη νέα σεζόν θα εκπαιδεύσει άξιους καλλιτέχνες».

«Περιμένουμε», κατέληξε, απευθυνόμενος προς τους νέους εκπαιδευόμενους, «τη στιγμή που θα θαυμάσουμε κι εσάς, δίπλα στα άξια στελέχη της Φιλαρμονικής του Δήμου μας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Εικόνες που σοκάρουν: Ψαράς κατακρεούργησε σπάνιο λευκό δελφίνι (vid)

Αύριο Τετάρτη στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας: Οι κάτοικοι συζητούν με τη δημοτική αρχή για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του ΚΠΙΣΝ