in

Θοδωρής Ψαλιδόπουλος: «θα υπάρξουν προσεχώς ευκαιρίες πολιτικών πρωτοβουλιών»

[dropcap]T[/dropcap]ην ανάγκη «συνένωσης, χωρίς αποκλεισμούς και προσωπικούς στόχους, όλων των προοδευτικών πολιτών, οι οποίοι πιστεύουν ότι η σημερινή διοίκηση δεν είναι άξια του Δήμου και της πόλης» επανέλαβε ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, μιλώντας στα τέλη της προηγουμένης εβδομάδας (2/2/2018) σε κοινωνική εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά».

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Η βραδιά δεν είχε, πάντως, έντονο πολιτικό χαρακτήρα, ενώ ο Θ. Ψαλιδόπουλος περιορίστηκε να σημειώσει ότι «θα υπάρξουν προσεχώς ευκαιρίες πολιτικών πρωτοβουλιών». Στη συνάντηση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γαλανόπουλος, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Δημάκος – Πρόεδρος του «Φιλαθλητικού Συλλόγου», Αθηνά Εξάρχου – Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Εθελοντικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έλενα Κοντιζά – μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΝ, Μαρίζα Μούστου και Γιώργος Καστάνης – Πρόεδρος του Συλλόγου «Ιλισός», ο γραμματέας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας Γιώργος Θειόπουλος, η Κλειώ Ευαγγελάκου – μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης «Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς» και Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης, η Αγγελική Αθανασακοπούλου – Αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών και Τεκμηρίωσης της ΟΛΜΕ, ο Πρόεδρος του ΝΟΤΚ Ανδρέας Αντωνόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλλιθέας Κώστας Γκιολές, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποδοσφαίρου Σάλας Θάνος Μαντίκος και άλλοι φίλοι του συνδυασμού.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Άκαρπη η υπεροχή της Καλλιθέας, έμεινε στο 0-0 με τον Αιγινιακό

Φρίκη στα Νότια προάστια: 28χρονος έδινε ναρκωτικά σε ανήλικες και τις βίαζε