in

Κοινή ανακοίνωση δημοτικών παρατάξεων: «Όλα για την Καλλιθέα μας», «Η Καλλιθέα Μπροστά» και «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας»

«Αντιπροσωπείες των δημοτικών παρατάξεων «Όλα για την Καλλιθέα μας», «Η Καλλιθέα Μπροστά» και «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας» επιβεβαίωσαν, κατά τη διάρκεια νέας συνάντησης τους, την κοινή επιδίωξή τους να συνεργαστούν στις επόμενες δημοτικές εκλογές, διατηρώντας την αυτοτέλεια της φυσιογνωμίας και των ενεργειών τους. Οι εκπρόσωποι των τριών παρατάξεων υπογράμμισαν και πάλι την ετοιμότητά τους να διαμορφώσουν κοινό πλαίσιο στόχων για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων και την αναπτυξιακή προοπτική της Καλλιθέας, όπως και να εργαστούν για την ενίσχυση του ρόλου του Δήμου υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και συνοχής.

Οι τρεις δημοτικές παρατάξεις επανέλαβαν την κοινή τους εκτίμηση ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου αποδείχθηκε απολύτως ανίκανη να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες της πόλης. Μοναδικό της έργο είναι η οργάνωση των πελατειακών της σχέσεων και μοναδικός της απολογισμός, η πλήρης αποτυχία της να θέσει και να υλοποιήσει οιονδήποτε στόχο για τον εκσυγχρονισμό της δράσης του Δήμου προς το συμφέρον των πολιτών. Η διοίκηση αυτή πρέπει να ηττηθεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Οι εκπρόσωποι των τριών δημοτικών παρατάξεων τόνισαν ομόφωνα πως αυτός ο στόχος δεν μπορεί να ικανοποιηθεί ούτε με την επιστροφή σε λύσεις από το παρελθόν, η οποία αποσκοπεί να διασπάσει την αναγκαία συνεργασία όλων των δυνάμεων που έχουν κοινές αντιλήψεις για το συμφέρον της πόλης και την επίλυση των σύγχρονων προβλημάτων της.

Η επικοινωνία και ο διάλογος μεταξύ των τριών παρατάξεων θα συνεχιστούν».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σεξουαλική επίθεση δέχθηκε η Μαρία Κορινθίου – Άγνωστος προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι

Η Καλλιθέα ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο