in

Είδηση ΒΟΜΒΑ: Μαζί Μαργαρίτη-Ψαλιδόπουλος στις δημοτικές εκλογές για την Καλλιθέα!

[dropcap]M[/dropcap]ε κοινό ψηφοδέλτιο κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019, Βάσω Μαργαρίτη και Θοδωρής Ψαλιδόπουλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Kallitheaonline.gr.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την συνεργασία τριών δημοτικών παρατάξεων, της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών, της δημοτικής παράταξης της οποίας ηγείτο ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, «Η Καλλιθέα Μπροστά» και της δημοτικής παράταξης της κ. Μαργαρίτη, «Όλα για την Καλλιθέα μας».

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

Η απόφαση της κοινής καθόδου διαμορφώνεται σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων και στις τρεις κοινότητες υπό την διακριτική ονομασία «Ενότητα για την Καλλιθέα». Το κοινό ψηφοδέλτιο κατατίθεται αύριο στο Πρωτοδικείο.

Βάσω Μαργαρίτη και Θοδωρής Ψαλιδόπουλος κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό την απόφαση τους αυτή, προκαλώντας στο παρά 5′ εξελίξεις οι οποίες αλλάζουν τους συσχετισμούς των δυνάμεων μια ανάσα πριν ανοίξουν οι κάλπες των δημοτικών εκλογών στην Καλλιθέα.

Στην ανακοίνωση της κοινής καθόδου προέβη πριν από λίγη ώρα αποκλειστικά στον Μάνο Μειμαράκη για το kallitheaonline.gr η κ. Μαργαρίτη και στη συνέχεια επιβεβαίωσε και ο κ. Ψαλιδόπουλος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Έκανε το λάθος να τα βάλει με έναν 55χρονο, ο οποίος τον πλάκωσε στο ξύλο (vid)

Αποδοκιμασίες κατά Τσίπρα στα Χανιά (vid)