in

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Αποκαλύπτουμε ότι ο δήμαρχος Καλλιθέας διόρισε άνθρωπο της Χρυσής Αυγής στο Δ.Σ. δημοτικής επιχείρησης και τώρα συναλλάσσεται μαζί της για την κατάθεση στεφάνου την 28η Οκτωβρίου»

[dropcap]O[/dropcap] επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από μηνός και πλέον καλούμε τον δήμαρχο Καλλιθέας να καθορίσει το πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στην πόλη και να αποσαφηνίσει αν θα πάρει μέρος σε αυτές ή όχι, η Χρυσή Αυγή.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Παρότι απομένουν λιγότερο από τρεις μέρες μέχρι την κορύφωση των εκδηλώσεων, ο δήμαρχος εξακολουθεί ν’ αγοράζει πολιτικό χρόνο έχοντας κατά νου να κάνει πάλι το κόλπο της 25ης Μαρτίου, όταν για να μη δυσαρεστήσει τη Χ.Α. απαγόρευσε απ’ όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων και τους άλλους φορείς της πόλης να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων.

Προχθές Δευτέρα, κατά τη συνάντηση που είχαμε μαζί του οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, προσφερθήκαμε να τον διευκολύνουμε –αν και δεν είναι δική μας δουλειά αυτό- σε μια ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για άρνηση της συμμετοχής της Χ.Α. στις εκδηλώσεις του Σαββάτου. Δεν θέλησε να δεχτεί τη συνδρομή μας αλλά προτίμησε να συνεχίσει την επικοινωνία που έχει ανοίξει με τους εκπροσώπους της εν λόγω οργάνωσης.

Λογικό είναι, αφού στους κόλπους της παράταξής του υπάρχει κι άλλο στέλεχος –εκτός από τον εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο που αποκαλύψαμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης Μαρτίου 2017- που συμπορεύεται με τη Χ.Α.

Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 κι ο κ. Κάρναβος τον αντάμειψε για την προσφορά του, τοποθετώντας τον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου δημοτικής επιχείρησης. Γνωρίζοντας ότι ακολουθεί τη Χ.Α. αφού φωτογραφίες του φιγουράριζαν στο διαδίκτυο από τις 15 Μαΐου 2016 (δείτε τη δεύτερη φωτογραφία στον σύνδεσμο http://faliropressnews.blogspot.gr/2016/05/13.html) από τη συμμετοχή του στη 13η Γιορτή Νεολαίας της οργάνωσης, τον είχε από την έναρξη της θητείας του, τον Σεπτέμβριο 2014, στη διοίκηση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Καλλιθέας (ΔΑΕΚ)! Σε αμειβόμενη, πενιχρά είναι η αλήθεια αλλά… αμειβόμενη, θέση…

Μετά κι από αυτό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τις ξεκάθαρες πολιτικές δοσοληψίες του δημάρχου με τη Χ.Α. με ορίζοντα τον β’ –ενδεχομένως και τον α’- γύρο των επερχόμενων δημοτικών εκλογών!»

Υ.Γ.: Δείτε εδώ απόσπασμα από την παρέμβασή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Μαρτίου 2017, όταν αναφέραμε τα ακριβή στοιχεία για τον εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του δημάρχου που συμμετείχε σε εκδήλωση της Χ.Α.

Ο Ρουβίκωνας απειλεί γιατρό: «Παίρνεις φακελάκι θα σου σπάσουμε το κεφάλι»

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο αύριο Παρασκευή