in

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι κοροϊδεύουν τους Καλλιθεάτες, φωτογραφιζόμενοι σε έργα της Περιφέρειας Αττικής»

[dropcap]O[/dropcap] επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κρυπτόμενη πίσω από την ανυπαρξία του έργου της, η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, βγαίνει μπροστά –και φωτογραφίζεται- σε έργα που πραγματοποιεί στην πόλη μας, η Περιφέρεια Αττικής και τα οποία βρίσκονται στον κρατικό σχεδιασμό πολλών ετών.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

O showman δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους δύο πιο εύκαιρους αντιδημάρχους γέμισε τα social media με φωτογραφίες τους να κοιτούν τους…λάκκους με τα αντιπλημμυρικά έργα που ξεκίνησαν στις Τζιτζιφιές.

Για τα έργα αυτά ο Δήμος δεν βάζει ούτε ένα ευρώ! Οι άνθρωποι αυτοί δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να κοροϊδεύουν τους Καλλιθεάτες σε «μνημόσυνο με ξένα κόλυβα»!
Προφανώς στο…χαριτωμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο, κοιτούν τον πολιτικό λάκκο, στον οποίο θα πέσουν σε δύο χρόνια, όταν με την ψήφο του λαού της πόλης, θα εκδιωχθούν από τη δημοτική Αρχή…»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Να γίνει άμεσα η μετεγκατάσταση του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου. Τα παιδιά αυτά αξίζουν την αγάπη όλων»

Γιάννης Εμιρζάς: «Αν δεν λάβω το πόρισμα θα αναγκαστώ να το ζητήσω από τις ελεγκτικές αρχές»