in

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Λάζαρο Λασκαρίδη ο καθηγητής του 2ου Γυμνασίου Καλλιθέας Μπάμπης Ζουλάκης

[dropcap]Y[/dropcap]ποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» του υποψηφίου δημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη θα είναι ο καθηγητής του 2ου Γυμνασίου Καλλιθέας Χαράλαμπος (Μπάμπης) Ζουλάκης.

Εγκαταστάθηκε στην Καλλιθέα στα παιδικά του χρόνια και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο της πόλης. Στη συνέχεια σπούδασε στη Μαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

Αργότερα εργάστηκε στα φροντιστήρια «Κύβος» και κατόπιν υπήρξε συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης των φροντιστηρίων «Κατεύθυνση» στην οδό Ανδρομάχης.

Ακολούθως δίδαξε στο 1ο Γυμνάσιο Καλύμνου και στο 3ο ΓΕΛ Πειραιά, μέχρι να επιστρέψει στην Καλλιθέα.

Ο Μπάμπης Ζουλάκης, σχετικά με την υποψηφιότητά του, ανακοίνωσε τα εξής:

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του  «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» για δύο λόγους:

Ο πρώτος είναι διότι είναι μια παράταξη ανεξάρτητη από κάθε είδους κομματική ή άλλη δέσμευση και βάζει το «εμείς» πάνω από το εγώ. Ο δεύτερος είναι ότι από τότε που γνωρίζω προσωπικά τον υποψήφιο δήμαρχο Λάζαρο Λασκαρίδη –και πάνε περίπου 35 χρόνια από τότε- τον θυμάμαι να μιλά πάντα με πάθος για την ομάδα που υποστηρίζει στο ποδόσφαιρο και για την πόλη μας.

Κι εδώ, για να κάνω και λίγο χιούμορ, επειδή δεν μπορώ να ταυτιστώ στο πρώτο, ενώνω τη φωνή μου μαζί του στο δεύτερο, για να δώσουμε στην Καλλιθέα τις κοινωνικές δομές αλλά και την ποιότητα ζωής που έχουν ανάγκη οι κάτοικοί της».

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τολμώ να πω ότι η υποψηφιότητα του Μπάμπη Ζουλάκη, μου επιβλήθηκε! Γνωρίζοντας φίλοι και συνεργάτες, ανάμεσα στους οποίους είναι πάρα πολλοί μαθητές του ή γονείς μαθητών του,  την πολυετή φιλία μας, μου είπαν ότι είναι απαραίτητη η παρουσία του στο ψηφοδέλτιό μας. Θέλουν να μεταφέρει και στο Δημοτικό Συμβούλιο όχι μόνο τις γνώσεις του για το εκπαιδευτικό σύστημα αλλά και τη στωικότητα που τον διακρίνει στην επίλυση όλων των προβλημάτων. Τον καλωσορίζουμε!».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Ένα «έξυπνο» παγκάκι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος!

Ένα «έξυπνο» παγκάκι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για να φορτίζεις το κινητό σου!

Παρουσίαση ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας