in

Ξεκάθαρη η στάση της Μαργαρίτη για τον 2ο γύρο των εκλογών

Ξεκάθαρο, όπως άλλωστε διαφαινόταν είναι το μήνυμα της Βάσως Μαργαρίτη ενόψει του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών στην Καλλιθέα.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», αφού ευχαριστεί τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού της, χωρίς περιστροφές “σφραγίζει” την κάλπη της Κυριακής καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν για το μέλλον της πόλης, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Μαργαρίτη για τον δεύτερο γύρο:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του συνδυασμού μας αλλά και όλους τους πολίτες της Καλλιθέας που στήριξαν την προσπάθειά μας.

Επιμείναμε σε μια καθαρά αυτοδιοικητική προσπάθεια για το καλό της Καλλιθέας, ενάντια στις δυνάμεις του παρελθόντος που θέλουν να χειραγωγήσουν το μέλλον της πόλης.

Αντισταθήκαμε σε αυτούς που θεωρούσανε και θεωρούν τον χώρο μας τσιφλίκι τους, θέλοντας να ποδηγετήσουν μια ολόκληρη παράταξη στις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Επιμείναμε σε μία προσπάθεια για το μέλλον, την διαφάνεια και την συνεννόηση στην πόλη μας. Η παρουσία μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα αποτελέσει καταλύτη για τον δήμο, ο οποίος θα είναι δίπλα στους δημότες και θα ανταπεξέλθει στις προκλήσεις και προοπτικές που ανοίγονται.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Καλλιθέας στον β΄ γύρο να ψηφίσουν για το μέλλον της πόλης και να υπερβούν το παρελθόν».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Απόφαση της ολομέλειας της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ»

Το ψηφοδέλτιο της παρουσίασε η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας

Η θέση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας» για τον 2ο γύρο των εκλογών