in

Οι 4 παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Καλλιθέας ζητούν Δημοτικό Συμβούλιο

[dropcap]O[/dropcap]ι 4 παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Καλλιθέας ζητούν την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τις αυθαίρετες και παράνομες ενέργειες όπως υποστηρίζουν του Προέδρου του Νομικού προσώπου “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ” κ. Ευσταθίου για την εκδίωξη των Ναυταθλητικών ομίλων της Καλλιθέας από τις εγκαταστάσεις που έχουν στην Ναυταθλητική Μαρίνα.

Όπως αναφέρουν ο κ.Κάρναβος «έχει ως στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίηση της Ναυταθλητικής Μαρίνας και μεγάλο εμπόδιο στις επιδιώξεις του είναι οι Ναυταθλητικοί όμιλοι της Καλλιθέας – Τζιτζιφιών, που κάποιοι υπήρχαν στην περιοχή αυτή ήδη από το 1959. ‘Όμιλοι που έχουν προσφέρει πολλά στον αθλητισμό και στην Ιστιοπλοΐα αφού έχουν αναδείξει Ολυμπιονίκες, παγκόσμιους πρωταθλητές και άλλες πολλές διακρίσεις τιμώντας την Ελλάδα και την Καλλιθέα ενώ στις εγκαταστάσεις τους αθλούνται πάρα πολλοί νέοι και νέες».

Και καταλήγουν πως «Οι Ναυταθλητικοί Όμιλοι εγκαταστάθηκαν στους χώρους αυτούς με δύο Νομοθετήματα (Π.Δ 22/2002 και Ν.3342/2005), μετά το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων και μάλιστα καθόρισαν τους χώρους στέγασης των ήδη εγκατεστημένων εκεί ομίλων. Το Κράτος ίδρυσε στην παραλία της Καλλιθέας την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ που έχει η χώρα ώστε μαζί με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία να αναπτύξουν τον Ναυταθλητισμό».

Παραθέτουμε το αίτημα των 4 παρατάξεων:

«Προς

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέα 11/09/2019

κ.Κυριακόπουλο Γεώργιο

κύριε πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στη Ναυταθλητική Μαρίνα και στις εγκαταστάσεις της, αλλά και των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην παραλία, όπως πραγματοποιηθεί Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα:

“Προβλήματα σχετικά με την Ναυταθλητική Μαρίνα και την Παραλία”.

Οι επικεφαλείς των Παρατάξεων:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ
ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Εξαφανίστηκε πριν 22 χρόνια: Βρέθηκε νεκρός σε βυθισμένο αμάξι στο Google Earth (vid)

Ασυνείδητοι Youtubers έβγαζαν λεφτά πουλώντας ψεύτικες ελπίδες (vid)