in

Ομιλία-ανασκόπηση από τον Δήμαρχο Καλλιθέας: «Παραλάβαμε ταμείο 3.3 εκ. και σήμερα έχουμε 9 εκ. ταμείο…» (vid)

Ο Δήμαρχος μίλησε για τις ευκαιρίες που έχασε η Καλλιθέα

Με μια ομιλία-ανασκόπηση ξεκίνησε την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «Η Καλλιθέα Αλλάζει» ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος. 

Ο Δήμαρχος μίλησε για τις ευκαιρίες που έχασε η Καλλιθέα, συγκεκριμένα δήλωσε «όταν αναλάβαμε η πόλη δεν ήταν σε καλή κατάσταση, κάθε χρονιά ήταν χειρότερη από την προηγούμενη, είχαμε χάσει την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων… Η πόλη μας έχασε την ευκαιρία ανάπτυξης μεγάλων δικτύων του μετρό, εμείς μείναμε με τον ηλεκτρικό σταθμό του 1895… Η πόλη ουσιαστικά είχε αφεθεί στην τύχη της».

Διαφήμισε την επιχείρηση σου στο Kallitheacity.gr – Εύκολα, Στοχευμένα, Οικονομικά

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κοινωνική πολιτική που εφάρμοσε η σημερινή διοίκηση του δήμου και στα έργα που έγιναν αυτή την 5ετία, όπως το μεγάλο έργο υποδομής στην παραλία που «η πόλη ανέμενε 10ετίες» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Επίσης αναφέρθηκε και στο «μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στις Τζιτζιφιές και στην κρίσιμη παρέμβαση στην Χαροκόπου». Χαρακτηριστική ήταν και η αναφορά του Δημάρχου στο ταμείο της πόλης «παραλάβαμε ταμείο 3.300.000 € με όχι πολλές υποχρεώσεις, εγώ θέλω να είμαι τίμιος και σήμερα έχουμε 9.000.000 € ταμείο με ακόμα λιγότερες υποχρεώσεις».

Ο Δήμαρχος είχε και την ευκαιρία να παρουσιάσει και τους υποψήφιους Δημοτικούς του Συμβούλους.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Δημάρχου:

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τι σημαίνει για εργαζόμενους και εργοδότες η αύξηση του κατώτατου μισθού (vid)

Γιώργος Ζογγολόπουλος: Το όραμα μιας δημόσιας γλυπτικής