in

Ο Γιώργος Αναγνωστάκος στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Λάζαρο Λασκαρίδη

[dropcap]T[/dropcap]ην ανοικτή στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Καλλιθέας Λάζαρο Λασκαρίδη εξέφρασε ο Γιώργος Αναγνωστάκος.

Στέλεχος με μακρά και συνεπή διαδρομή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου ο γνωστός επιχειρηματίας έχει κάνει αυτή την επιλογή, παρότι ξεκινά από διαφορετική πολιτική αφετηρία από εκείνη του συγκεκριμένου υποψηφίου δημάρχου.

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ επί προεδρίας Αβέρωφ και Μητσοτάκη ο κ. Αναγνωστάκος είναι ο πρωταγωνιστής του εγχειρήματος που έκανε για πρώτη φορά τη ΔΑΠ πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια και στη συνέχεια ήταν μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. και γραμματέας νευραλγικού Τομέα του κόμματος.

Την περίοδο των μνημονίων ήλθε σε ρήξη με το κόμμα του και συμμετείχε στην ίδρυση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και έγινε αναπληρωτής γενικός γραμματέας του κινήματος. Σήμερα κινείται στον πατριωτικό χώρο και έχει τακτική αρθρογραφία.

Ο κ. Αναγνωστάκος παίρνει δημόσια θέση υπέρ του κ. Λασκαρίδη, έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωσή του, μαζί με τη σύζυγό του Ράνια Φιλιππίδου, κι ανέβηκε μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο στο βήμα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αυτό είναι το προεκλογικό σποτάκι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καλλιθέας (vid)

Την Παρασκευή στην πλατεία Δαβάκη η κεντρική εκδήλωση του Κάρναβου