in ,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σύναξη νυν και πρώην δημοτικών συμβούλων το βράδυ της Δευτέρας, με προτροπή Ασκούνη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KallitheaCity, τρεις εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, ορισμένοι πρώην αλλά και κάποιοι κατά καιρούς υποψήφιοι των συνδυασμών είτε του Κώστα Ασκούνη, είτε των παρατάξεων που προέκυψαν από τη διάσπαση της δικής του, θα συγκεντρωθούν το βράδυ της Δευτέρας στο ζυθεστιατόριο «Παπαγάλος».

Το κύριο βάρος των προσκλήσεων σήκωσε πρώην δημοτικός σύμβουλος ενώ τηλεφωνικά κάλεσε άτομα κι ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας.

Παρά τις 50 και πλέον προσκλήσεις, δεν προβλέπεται να παραστούν όλοι διότι πολλοί έχουν κάνει ήδη τις επιλογές τους για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Στόχος του πρώην δημάρχου είναι να πολιτευτεί εκ νέου στον Δήμο ο ίδιος, είτε να επιλέξει πρόσωπο της αρεσκείας του. Μέχρι στιγμής, πάντως, «τα κουκιά δεν βγαίνουν».

To KallitheaCity έχει στη διάθεσή του όλα τα ονόματα των προσκεκλημένων καθώς και τις απαντήσεις τους «Ναι», «Όχι», «Ίσως». Επομένως, οποιαδήποτε διάψευση (την οποία ευχαρίστως θα δημοσιεύσουμε) θα συνοδευτεί με τη δημοσιοποίηση περισσοτέρων στοιχείων του ρεπορτάζ από μέρους μας.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι παρόμοια συνάντηση είχε γίνει προ ενός και πλέον έτους, στο ίδιο μέρος, παρουσία του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

O Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας βράβευσε τους καλύτερους

Φωτογράφος – τέρας πηγαίνει απρόσκλητος σε βαφτίσεις για να φωτογραφίζει γυμνά βρέφη (vid)