in

Τα είπε ο Ασκούνης με τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας

[dropcap]E[/dropcap]ναν ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ασκούνης με τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Σήμερα έγινε η αρχή ενός ουσιαστικού και γόνιμου διαλόγου με τον Εμπορικό & Επαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας, με στόχο την αναβάθμιση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων της πόλης, αλλά και τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται τόσο από τη λειτουργία του ΚΠΙΣΝ όσο και από το μεγάλο τουριστικό ρεύμα της Αθήνας.

Στη συνάντηση μας, ακούσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της πόλης (αύξηση εγκληματικότητας, έλλειψη χώρων στάθμευσης κ.α.) τα οποία έχουν ενταθεί από την οικονομική κρίση, αλλά συζητήσαμε και για τις ευκαιρίες που χάθηκαν την παρούσα δημοτική περίοδο.

Κοινή πεποίθηση και των δύο πλευρών είναι πως η εφαρμογή αρχών και κανόνων για την εμπορική χρήση των κοινόχρηστων χώρων όπως πεζοδρόμια, πεζόδρομοι και πλατείες μπορούν να συμβάλουν στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης ώστε να λειτουργήσει προς όφελος των επιχειρήσεων, των κατοίκων και των επισκεπτών.

Η αγορά της Καλλιθέας διακρίνεται για την ποιότητά και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και είναι υποχρέωση όλων μας να την υποστηρίξουμε και να την αναδείξουμε».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ανάπλαση Φαληρικού Όρμου: Το μεγαλύτερο δημόσιο έργο στην Αττική

Αυτές είναι οι μειώσεις στα δημοτικά τέλη Καλλιθέας – Θα ισχύσουν από το 2019