in

«Το παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο… θέλει να “σώσει” την Καλλιθέα»

«Μετά από 4 χρόνια αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και 16 χρόνια δήμαρχος, ο Κ. Ασκούνης το 2014 επέλεξε ο ίδιος να μην συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές.

Ήταν ασθενής και έπρεπε να ακολουθήσει οδηγίες και υποδείξεις ιατρών – και ορθώς έπραξε – αλλά είχε πάρει και τις μετρήσεις που του έδειχναν ότι θα χάσει τις εκλογές από τον νυν δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο. Ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Κ. Ασκούνης πάντα πριν τις εκλογές έκανε μια σοβαρή δημοσκόπηση σε εταιρία που σπάνια έπεφτε έξω.

Όσοι θυμούνται την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών του 2014, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε θέματα υγείας, ήταν συχνός επισκέπτης εκλογικών κέντρων, βρισκόταν συχνά σε συγκεντρώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, καθοδηγούσε στενούς του συνεργάτες, ενώ μέχρι και την τελευταία Κυριακή ήταν αρκετά δραστήριος. Στο προσκήνιο στήριζε την Βάσω Μαργαρίτη, στο παρασκήνιο έκανε κινητοποίηση υπέρ του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου.

Μάλιστα, μέχρι σήμερα κορυφαία στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ του καταλογίζουν ότι δεν ήταν ξεκάθαρος και με τους χειρισμούς του διέλυσε την παράταξη στην Καλλιθέα.

Το 2019 μετά από 5 χρόνια απουσίας από το προσκήνιο, αλλά πάντα παρών στο παρασκήνιο, διεκδικεί εκ νέου το δημαρχιακό αξίωμα στην Καλλιθέα, με δεδομένη και αδιαμφισβήτητη την στήριξη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, ο κ. Ασκούνης είναι γέννημα-θρέμμα του παλιού του Πασόκ του Ορθόδοξου από την εποχή που ήρθε από την Πάτρα στην Αθήνα με δυό παπούτσια πάνινα και τιμά την ιστορία του. Άλλωστε, κορυφαία στελέχη του συνδυασμού του οι οποίοι επίσης προέρχονται από το πάλαι ποτέ ενωμένο, δυνατό, Πασόκ και δεν το κρύβουν, αναμένεται να είναι και οι πρώτοι σε σταυρούς την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών της 26 Μαϊου 2019».

Με την Βάσω Παπανδρέου
Με τον Τάσο Μαντέλη
Με τον Γιώργο Παπανδρέου
_ Με τον Θεόδωρο Τσουκάτο

Αναδημοσίευση από Kallitheaonline.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Ιστορία Καλλιθέας Γ.Σ. Καλλιθέα

Γ.Σ. Καλλιθέα: Μια πόλη… μια ομάδα… μια ιστορία!

Γιορτή των Παραγωγών στην Καλλιθέα – Ελληνικά προϊόντα σε προσιτές τιμές