in

Υποψήφια με τον συνδυασμό ΤΩΡΑ Καλλιθέα του Λάζαρου Λασκαρίδη, η οικονομολόγος Ιωάννα Ευτυχιάδου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΤΩΡΑ Καλλιθέα του υποψηφίου δημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη, θα είναι η οικονομολόγος Ιωάννα Ευτυχιάδου.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

Γέννημα-θρέμμα Καλλιθεάτισσα, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο «Δίκαιο και Στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης», στην Αγγλία και στην Ολλανδία.

Εργάστηκε αρχικά στο Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ) κι ακολούθως στον ΟΤΕ ως Διαχειρίστρια Επιχειρησιακών και Εταιρικών Πελατών.

Παράλληλα, ανέπτυξε και συνδικαλιστική δράση ως εκλεγμένο μέλος, τα τελευταία 8 χρόνια, στη Γενική Αντιπροσωπευτική Συνέλευση του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΕ. Είναι κόρη του γνωστού Καλλιθεάτη επιχειρηματία Χρήστου Ευτυχιάδη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την Ιωάννα Ευτυχιάδου δίνουμε από κοινού αγώνες και χαράσσουμε τη στρατηγική για μια Καλλιθέα που ν’ ανταποκρίνεται στα οράματα και τις προσδοκίες μας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρώτη κατοικία: Κούρεμα δανείων και κρατική επιδότηση

Εγκατέλειψαν υπέρβαρη γυναίκα σε τρώγλη στην Καλλιθέα