in

Υποψήφιος με τον Δημήτρη Κάρναβο ο Γιώργος Νικολαΐδης ιδιοκτήτης της ομώνυμης σχολής οδηγών

Ενα ακόμη δυνατό χαρτί προστέθηκε στους υποψήφιους της παράταξης «Η Καλλιθέα Αλλάζει» του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου με την προσθήκη του Γιώργου Νικολαΐδη ιδιοκτήτη της ομώνυμης σχολής οδηγών.

Ο ίδιος θέλησε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Φίλες και φίλοι,

Ονομάζομαι Γιώργος Νικολαΐδης και είμαι 38 ετών. Είμαι δάσκαλος και ιδιοκτήτης σχολής οδηγών που εδρεύει στην Καλλιθέα επί της οδού Δημοσθένους 120. Είμαι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Από 8 ετών μεγάλωσα και ζω στην Καλλιθέα όπου και εργάζομαι τα τελευταία 12 χρόνια.

Πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι η πόλη μας έχει την δυνατότητα να γίνει ‘’πρότυπο’’ και ότι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε σ’ αυτήν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!!!
Σήμερα, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε αυτή την δυνατότητα πράξη!!!

Ελάτε να δώσουμε μαζί αυτή την μάχη για τον Δήμο μας έτσι ώστε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τις επόμενες δεκαετίες.

Φίλες και φίλοι,

σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας στις εκλογές του Μαΐου του 2019, για να συνεχίσουμε μαζί στον αγώνα ‘’η Καλλιθέα αλλάζει’’ στο πλευρό του Δημάρχου μας Δημήτρη Κάρναβου!

Για τους λόγους αυτούς ζητώ την ψήφο σας για μια πόλη καθαρή και ακόμα πιο ασφαλή για τα παιδιά μας ώστε να παίζουν άφοβα στις πλατείες και στις παιδικές χαρές, αλλά και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της πόλης μας για να κάνουμε την αγορά μας ισχυρό πόλο έλξης και για τις γύρω περιοχές»!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ανεκδιήγητος Πολάκης σε δημοσιογράφους: «Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω» (vid)

Οι βιβλιοθήκες ΠΙΟΠ και Καλλιθέας για τον Σεφέρη και τις Απόκριες