Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας
in

Ψαλιδόπουλος: «Απόψε ο Ασκούνης δεν κατάφερε να εκφράσει την αγωνία των προοδευτικών ανθρώπων της Καλλιθέας»

[dropcap]M[/dropcap]ετά το τέλος της αποψινής κεντρικής ομιλίας του υπ. δημάρχου Κώστα Ασκούνη, ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος επίσης υπ. Δήμαρχος Καλλιθέας φαίνεται πως δεν πήρε τις απαντήσεις που ενδεχομένως περίμενε από τον τέως δήμαρχο, έτσι με ανακοίνωση του, του θέτει κάποια ερωτήματα.

Η ανακοίνωση του κ. Ψαλιδόπουλου:

«Ο κατά τα λοιπά αγαπητός μου Κώστας Ασκούνης δεν κατόρθωσε απόψε, κατά την τελική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του, να εκφράσει την αγωνία των προοδευτικών ανθρώπων της Καλλιθέας, οι οποίοι επιζητούν την απομάκρυνση της παρούσας διοίκησης από το Δήμο.

Στρεφόμενος κεντροδεξιά, ο τ. δήμαρχος δεν απήντησε:

– Συμφωνεί ή όχι με την επιδίωξη του «Κινήματος Αλλαγής» για τη «στρατηγική ήττα» της Αριστεράς στις εκλογικές αναμετρήσεις της προσεχούς Κυριακής;
– Σκοπεύει ή όχι να υποστηρίξει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών την «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας»;
– Συμφωνεί ή όχι με την επανεκλογή της Ρένας Δούρου στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής;

Ελπίζω ότι ο κ. Ασκούνης δεν εμφορείται από την ιδέα του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου ότι το ΚΙΝ.ΑΛΛ. πρέπει να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία.

Η αποφασιστική ενίσχυση της «Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας» είναι ο μόνος καθαρός δρόμος για την ανάκαμψη της πόλης, για ένα δήμο στο πλευρό των πολιτών και όχι υποχείριο άλλων σκοπιμοτήτων».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αδριανός Παυλόπουλος: «Μεγαλόπνοο σχέδιο για το μέλλον της Καλλιθέας»

Στο OPEN TV μίλησε ο δήμαρχος Καλλιθέας για το πρόγραμμα «Open Mall Καλλιθέας» ύψους 1,6 εκατ. ευρώ! (vid)