in

Ψαλιδόπουλος: «Επιτυχημένες και συνεπείς οι αστυνομικές αρχές στην Καλλιθέα»

[dropcap]Y[/dropcap]στερα από συνάντησή του με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας, αστυνομικό υποδιευθυντή κ. Νικόλαο Γιαννόπουλο, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

«Ευχαριστώ τον κ. Διοικητή για την πρόθυμη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της δημόσιας τάξης στην Καλλιθέα.

Ασφαλώς, οι εποχές έχουν αλλάξει από τον καιρό των παιδικών μας χρόνων. Η κοινωνική πραγματικότητα είναι εξαιρετικά σύνθετη και η υπέρβαση των προβλημάτων της δεν είναι αστυνομική, αλλά πολιτική υπόθεση.

Στις συνθήκες αυτές, η Καλλιθέα είναι ασφαλής πόλη και διαθέτει αποτελεσματικές αστυνομικές αρχές. Ορισμένα περιστατικά έκνομων πράξεων, τα οποία είναι δυνατόν να σημειώνονται σε τέτοιο περιβάλλον, δεν επηρεάζουν αυτό το κύριο συμπέρασμα.

Συμμερίζομαι, συνεπώς, την εμπιστοσύνη, με την οποία οι πολίτες περιβάλλουν το Αστυνομικό Τμήμα. Η δράση του γίνεται ακόμη περισσότερο σημαντική στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, η οποία έχει επιπτώσεις στα επιχειρησιακά μέσα της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί είναι συνεπείς και υπερβάλλουν εαυτόν κατά την άσκηση των επαγγελματικών τους καθηκόντων. Η αντιμετώπιση των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν πρέπει να ευρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής του κράτους.

Κύριος, ωστόσο, παράγοντας για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών είναι και η αποκατάσταση στενής συνεργασίας μεταξύ των δημοτικών και των αστυνομικών αρχών. Αυτή δεν είναι ούτε εθιμοτυπική σχέση, ούτε υπόθεση δημοσίων σχέσεων. Είναι σύμπραξη δύο σημαντικών δημοσίων θεσμών υπέρ των συμφερόντων των πολιτών».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Προηγήθηκε αλλά έχασε η Καλλιθέα στο “Ελ Πάσο” για το κύπελλο

Γυναίκα βγαίνει από την θάλασσα του Π.Φαλήρου καλυμμένη με πίσσα!