in

Έπιασαν τον Μάη στον «Νιάρχο» με ταπεράκια… αλλά «ξέχασαν» να μαζέψουν τα σκουπίδια!

[dropcap]O[/dropcap]πως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια που μπήκε στη ζωή μας το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχος πραγματοποιεί ανοιχτές εκδηλώσεις για το κοινό, με κάθε αφορμή.

Έτσι και για την γιορτή της Πρωτομαγιάς, είχε προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων για όσους θα έμεναν στην πόλη, με εργαστήρια κατασκευής στεφανιών, μουσικές και εκδηλώσεις για να περάσουν καλά όσοι θα πήγαιναν στους υπέροχους κήπους, με ελεύθερη είσοδο, γύρω από το κτήριο της Λυρικής και της Βιβλιοθήκης.

Διαφήμισε την επιχείρηση σου στο Kallitheacity.gr – Εύκολα, Στοχευμένα, Οικονομικά

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρητό, «δώσε θάρρος στο χωριάτη», πολλοί ήταν αυτοί που έστησαν τα αντίσκηνα τους για τον ήλιο, έφεραν καρέκλες από το σπίτι, ψυγειάκι και ταπεράκια με φαγητά.

Τα λουλούδια και τα μυρωδικά, λεβάντες και λουίζες, που μέχρι χθες στόλιζαν τους χώρους έχουν ποδοπατηθεί, ενώ οι περισσότεροι τα έκοβαν κιόλας για… να «πιάσουν» Το Μάη.

Ο κόσμος έφυγε από τους χώρους του ΚΠΙΣΝ αργά το απόγευμα και πολλοί ήταν οι «ξεχασιάρηδες», όπως μας ανέφεραν ταξιθέτες της Λυρικής, που άφησαν πίσω τους σκουπίδια όλης της ημέρας. …Κάποιος θα τα μαζέψει.

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Θα βοηθούσατε ένα παιδί που πέφτει θύμα bullying μπροστά σας; (vid)

Μαθητές διαδήλωσαν στο Βέλγιο κατά της κατάργησης διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών