in

Έφοδος ΣΔΟΕ σε αποθήκες στην Καλλιθέα – Κατασχέθηκαν χιλιάδες ρούχα-μαϊμού

Λουκέτο σε πολυεθνικό παραμάγαζο πώλησης ρούχων-μαϊμού που είχαν συστήσει ένας Ιταλός, ένας Κύπριος, ένας Κινέζος και μία Ρουμάνα έβαλαν πριν από μερικές ημέρες στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”Καλλιθέα”]

Διαφήμισε την επιχείρηση σου στο Kallitheacity.gr – Εύκολα, Στοχευμένα, Οικονομικά

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι «ράμπο» της Δίωξης, έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, έκαναν «ντου» σε τρεις αποθήκες στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου η συμμορία φυλούσε την πραμάτεια της, και έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν διαπίστωσαν τον όγκο των παράνομων και αφορολόγητων προϊόντων που βρίσκονταν στοιβαγμένα σε κάθε γωνιά των χώρων.

Ειδικότερα, από την έρευνα που πραγματοποίησαν στις αποθήκες τα στελέχη του ΣΔΟΕ εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 70.000 εμπορεύματα, γύρω στα 80.000 σήματα γνωστών εταιρειών, ένα φορτηγό καθώς και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Τα μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν και κρατούνται, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη αναζητούνται ένα ανδρόγυνο καθώς και ένας Κινέζος. Η ζημιά του Δημοσίου από τη δραστηριότητα της εν λόγω οργάνωσης υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τέλος στο αρνητικό σερί θέλει να βάλει η Καλλιθέα

Αυτά είναι τα νέα σύμβολα καταλληλότητας στην τηλεόραση