Διαφημιστειτε
in

16η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής – Να είστε όλοι εκεί!

[dropcap]A[/dropcap]γαπητοί συμπατριώτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Λαυρίου Μιθριδάτης, τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», την Ένωση Θηραίων «Αγία Ειρήνη», τον Σύλλογο Κρητών «Η Μεγαλόνησος», τον Σύλλογο Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος», τον Σύλλογο Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών, τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης», διοργανώνει την 16η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της, σε μια προσπάθεια που έγινε θεσμός. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6/05/2018 από τις 9:30 έως 14:30 στο πνευματικό κέντρο Αγίου Ανδρέα Λαυρίου.

Διαφήμισε την επιχείρηση σου στο Kallitheacity.gr – Εύκολα, Στοχευμένα, Οικονομικά

Βασιζόμενοι στην ευαισθησία μας, για το αίμα των προγόνων μας που άδικα χύθηκε, αλλά και για τον σύγχρονο πάσχοντα άνθρωπο, σας καλούμε να ενισχύσετε αυτό το εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και κάνετε το σημαντικότερο δώρο, χαρίζοντας ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σας ενημερώνουμε, ότι όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο Αγίου Ανδρέα Λαυρίου έχουν τη δυνατότητα, απευθυνόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία όποτε οι ίδιοι ευκαιρήσουν. Σας περιμένουμε.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τραγική τύπισσα έσπρωξε τη φίλη της την ώρα που περνούσε λεωφορείο – Σώθηκε από θαύμα (vid)

Καλλιθέα: Θησέως και Χαροκόπου – Δυο φωτο από το ίδιο σημείο τραβηγμένες με 40 χρόνια διαφορά