in

Απάντηση του αντιδημάρχου Καλλιθέας κ.Κωστάκη στην αναδημοσίευση άρθρου του KallitheaCity

Απάντηση έδωσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ.Κώστάκης μετά την αναδημοσίευση του Kallitheacity.gr άρθρου από το airetos.gr που αφορούσε την τοποθέτηση του στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας.

Αναλυτικά η επιστολή του κ.Κωστάκη:

«Στη πρόσφατη τοποθέτηση μου, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, ανέδειξα μία πλειάδα θετικών αλλαγών που περιλαμβάνονται στο υπό-διαβούλευση σχέδιο νόμου Κλεισθένης 1, τονίζοντας ταυτόχρονα πως αποτελεί την ευκαιρία για διάλογο, στον οποίο θα πρέπει να συμμετέχει το σύνολο των αυτοδιοικητικών φορέων και αιρετών με προτάσεις και όχι στείρα επιχειρηματολογία.

Τόνισα επίσης πως ενώ πρακτικά εξασφαλίζεται, ένα δίμηνο περιθώριο άτυπης διαβούλευσης, έως την εισαγωγή του στην ολομέλεια της βουλής, η τυπική του διαβούλευση δεν ξεπέρασε τις δεκαοκτώ ημέρες.

Ως εκτούτου υπερψήφισα την πρόταση του Δημάρχου κου Δημήτρη Κάρναβου, για απόσυρση του σχέδιου νόμου, για περαιτέρω διαβούλευση και ουσιαστικό διάλογο.

Η γραμματεία τοπικής αυτοδιοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα καταθέσει τις επίσημες θέσεις του κινήματος, περί του νομοσχεδίου, μετά την ειδική συνεδρίαση των αυτοδιοικητικών της στελεχών που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2018.

Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Ανεξάρτητων Ελλήνων

Εμμανουήλ Κωστάκης»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Είχε καρφωμένο μαχαίρι στο πρόσωπό της μετά από ληστεία (vid)

Έρχεται ο φόρος σε tablet και υπολογιστές – Τι θα ισχύει για τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα